Jakuzzi, szauna, hidromasszázs Kültér, kert

Wellnes élmény otthon – Wellis pezsgőfürdők technikai háttere

Pezsgőfürdő, jakuzzi, kültéri medence vásárláskor választhatunk méret és/vagy felszereltség alapján. Ezen felül a gépészet sajátosságai, valamit a burkolat típus választhatósága is befolyásoló tényező lehet. Előbbi a technikai adottságok, utóbbi az esztétika miatt fontos.

A különböző elvárásokat, felszereltséget figyelembe véve több gyártó termékei közül választhatunk. Sokak számára az lehet a “befutó”, aki egyedi igényeket is ki tud elégíteni, figyelembe veszi az egyedi vásárlói igényt.

A technikai felszereltségen felül a gyártói garancia, a megbízhatóságra, időtállóságra fordított figyelem egy nagyon fontos választást befolyásoló tényező.

A Wellis jakuzzik gyártásakor az akril medencetest megerősítésére 3 rétegben speciális poliuretán habot használnak, hogy tökéletes stabilitást érjenek el. Ez az úgynevezett Poli-Max medencetest megerősítés.

wellis_3-2_szemelyes_medenceA Wellis Jakuzzik üléseinek formája követi a test vonalát, változatos fúvóka összetétellel és elrendezéssel készülnek, hogy bárki megtalálja a számára ideális helyet. A Wellis medencék rendelhetők intenso, body flow és relax ülésekkel.

A Wellis masszázsmedencék 3 állású TornadoJET™ fúvókáival személyre szabható a masszázsfelület nagysága. Csak be kell állítani a fúvókák körzési sugárméretét, hádradőlni és élvezni az élményt, lazítani. A masszázsfúvókák zárhatók, nyithatók egyenként, annak érdekében, hogy még pontosabban koncentráljuk a hidromasszázst, testünk egy konkrét területére.

MagmaJet™ élményfúvóka (everest premium): akár rá is feküdhetünk, lebeghetünk a súlytalanság állapotában általa.

Vario Pods masszázshely: mélyebb izomrétegekre ható, ütőgetős masszázs, külön kezelőegységgel, több beállítható programmal.

PULSAR™ massage system: egy masszázshelyre irányítható 9 masszázs program.  Mágnesszelepek nyitásával és zárásával irányítja a vizet a fúvókák 4 csoportjára.

A MicroSilk® Oxygen Therapy™ – természetes hidratálás és mélytisztítás. Ez a funkció több, mint 70%-ra növeli a víz oxigén szintjét, így a pórusok mélyére tud hatni és eltávolítja a szennyeződéseket, valamint oxigént szállít a bőr jobb anyagcseréje érdekében, csökkentik a ráncokat, szarkalábakat, hegeket és bőrhibákat.

wellis jakuzzi“Szauna hatás”:  az apró Oxygen Therapy™ buborékok a vízben lebegve pukkannak szét megtartva a hőt a medencében. Így hőenergia egyenletes melegséget biztosít, ami lehetővé teszi az ún. “szauna hatást”. Az Oxygen Therapy funkció előnyei: oxigént szállít a bőrbe, porusokat tisztítja, növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a bőrhibákat, jó hatással van az ekcémás bőrre, kisimítja a ráncokat.

A Wellis Jakuzzik vezérlése érintésre működő vezérlőrendszerrel megoldott. A vezérlőpult könnyedén hazsnálható, nem kell kiszállni a medencéből a vízhőmérséklet, vízáramlás vagy a világítás beállításához.
SmartPhone alkalmazás: az otthoni WiFi rendszerre csatlakoztathatja a medencét, és beállíthatja, vagy bármikor ellenőrizheti az aktuális állapot bárhol, bármikor.
A Wellis jakuzzik rendelhető aromaterápia funkcióval, hogy az illóolajok és a hidromasszázs jótékony hatásai egyesülhessenek. Ezt fokozhatjuk a víz alatti színterápia funkciós medencével. A színek különleges hangulattal, érzelmekkel töltik fel az embert, amelyek a testünkre is komoly kihatással vannak.

Az élmény fokozása érdekébe a Wellis jakuzzik multimédiás hangrendszerekkel is rendelhetők. A Wellis Wipod vezeték nélküli vízálló audio rendszer kimondottan a jakuzziknál fellelhető környezethez készült, a vegyszerek, a víz, és a magas hő elviselésére lett tervezve.Valamint a  Wellis AquaSoul™ hangrendszerbe a PolyPlanar cég legújabb fejlesztésű, legjobb minőségű vízálló hangrendszere: a beépített vevőegységet Bluetooth kapcsolaton keresztül el tudja érni akár mobiltelefonjáról is.

A jakuzzinkban lévő hő tárolása, megőrzése energetikai szempontból nagyon fontos, ezért a Wellis kültéri medencékhez is javasolt a hozzá illő thermotető alkalmazása, melynek célja, hogy a hőt a beállított szinten tartsa, hogy Ön pénzt és energiát takarítson meg.

medence_wellisA Wellis medencék medencetest és a ház közötti területének szigetelése tripla polyfoam szigetelés, mely biztosítja a gépészet által kibocsátott hő felhasználását, valamint a külső, hidegebb hőmérséklet visszaverését. A polyfoam szigetelés nem allergén, penészálló, nincs bakteriális fertőzésveszél, könnyű, rugalmas, valamint kiváló hő- és hangszigetelő.

Azonban választhatunk ún. skandináv szigetelést is Wellis masszázsmedencénkhez. A sakandináv szigeteléssel biztosíthatjuk magunk és családunk számára, hogy a hideg téli hónapokban is megfelelő víz hőtartást nyújt medencénk, hisz többrétegű polyfoam lapokkal, perem alatti, valamint az aljzat és a burkolat közötti szigeteléssel lesz ellátva a jakuzzi.

A megfelelő medence kiválasztásánál figyelembe kell venni a víztisztító rendszereket, az esetleges kiegészítő tisztító, fertőtlenítő berendezések lehetőségeit, valamint a szűrőbetétek, szűrőrendszerek technikai képességeit. 

Tehát, hogy a legmegfelelőbb Wellis kültéri medencét tudjuk kiválasztani, sok szempontot figyelembe kell vennünk. Ha van már elképzelésünk, hogy milyen medencét szeretnénk, a rendelés előtt konzultáljunk szakemberrel, hogy a legmegfelelőbb felszereltségű medencét használhassuk otthonunkban.

Kérdéseivel forduljon az OtthonDepo.hu vevőszolgálatához, szívesen segítenek Önnek!

 

Read previous post:
Wellness élmény otthon – Wellis pezsgőfürdők

A pezsgőfürdők, masszázsmedencék vagy kültéri medencék tervezésénél nagy hangsúlyt fektetnek az ergonómiai kialakításra, hogy a kiválasztott masszázsmedence biztosítsa nekünk, vásárlóknak...

Close