Otthon, lakás Szerszám

AEG – avagy a tökéletes forma, tökéletes funkciók

Az AEG a világ egyik igen ismert és kedvelt háztartási- és szerszámgép márkája. Alapelvük, hogy a termékek ne csak külsejüket, design-ukat tekintve legyenek kiválóak, hanem mindezek mellet legyenek praktikusak és funkcionálisak is. A márka szlogenje: Perfekt in Form und Funktion azaz Forma és funkció tökéletes összhangja.

Egy kis vállalat-történet: az AEG vállalat nem csak a termékek kialakításának területén jár élen, hanem a technológiai fejlődésben is kiemelkedő irányt képvisel. Az Electrolux vállalatának a része, aki az utábbi időben átalakította az AEG márka gyártási alapelveit, melyet az új szlogen fejez ki leginkább: Tökéletes forma, tökéletes funkció. Ez az egyesülés a minőséget és a jó teljesítményt elváró fogyasztókra próbál fókuszálni.

 

Az AEG szerszámokról
2009-ben az AEG újratervezte az elektromos szerszámok arculatát, egy merész és feltűnő narancssárga színnel, ami a feketével kombinálva egy elegáns, mégis feltűnő megjelenést kölcsönöz. Ez azonban még nem elég ahhoz, hogy az AEG szerszámgépét válasszuk.

Az AEG megújult arculattal és technológiával gyártott elektromos kéziszerszámai elődeikhez képest kimagasló teljesítménnyel és a innovatív megoldásokkal profi szakemberek kedvelt kézi szerszámgépeivé váltak. Kijelenthetjük, hogy felülmúlják elődeiket.

Az AEG termékpalettáján megtalálható a 18V, 14,4V, 12V és 3,6V feszültségű akkumulátoros kéziszerszám gépek széles kínálata.

Elismert szakemberek által legnépszerűbbnek talált AEG kéziszerszám gépek: aeg
sarokcsiszoló (leginkább a WS 6 115, WS 6 125, WS 9 115, WS 9 125, WS 12 125 XE típusok)
fúró – fúrógép
fúrócsavarozó
csavarbehajtó
– kétsebességes ütvefúró
kombikalapács
– bontókalapács

Kiváló teljesítményt nyújtanak még az alábbi AEG kéziszerszámokaeg_kombikalapacs
– hőlégfúvó
– excentercsiszoló
– rezgőcsiszoló
– körfűrész
– gérvágó
– ütvefúró

… és még sorolhatnánk, hisz az AEG gépek kifejezeten jó ár-érték aránnyal rendelkező, sokak által használt kéziszerzám gépet gyárt, háztartási és ipari felhasználásra egyaránt.

Az AEG termékpalettán megtalálhatók: 
12 V-os kompakt termékcsalád (12 V-os lítiumion akkumulátorokkal működnek.)
18 V-os elektromos gépek (nehéz igénybevételre tervezve)
SDS-plus kalapácsok (mindössze 2kg-ot nyomnak és emellett teljesítményük kimagasló)

 

AEG akkumulátor technológia

Az AEG akkumulátoros gépeinek megbízhatósága kimagasló, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a NASA is ezt a márkát választotta a világűrben (akkumulátoros csavarozó).aeg_furo

Az AEG folyamatosan figyelemmel kíséri a felhasználói igényeket, ami alapján kifejlesztette a Pro Lítium-Ion akkumulátort, melynek lényege a hosszabb működési idő és az akkumulátor tartósságának növelése. Háromszoros elektronikai védelemmel, tartós cellákkal ellátott akkumulátor, a felhasználó számára töltöttségét mutató kijelzővel. Erős felépítésének köszönhetően sokkal tovább megőrzi nagy kapacitását, mint a piacon fellelhető hasonló társai.

AEG kéziszerszámok fejlesztésének eredménye a gépek nagy kapacitása, és könnyű használhatósága.

Összefoglalva az AEG egy igazán versenyképes elektromos kéziszerszám gép márka a piacon, minősége kiváló egy feltűnő megjelenéssel kombinálva.

 

Read previous post:
Harmónia és letisztultság – Zalakerámia Selma kollekció

A Zalakerámia Zrt. a legnagyobb hazai burkolólap gyártó. Azon kevés magyar márkák közé tartozik, akinek termékeit több generáció ismeri és...

Close