Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

Harmónia és letisztultság – Zalakerámia Selma kollekció

A Zalakerámia Zrt. a legnagyobb hazai burkolólap gyártó. Azon kevés magyar márkák közé tartozik, akinek termékeit több generáció ismeri és szereti. Fő profiljuk fal- és padlóburkoló lapok, valamint gres lapok gyártása.

A Zalakerámia a jelentős fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan bővíti portfólióját.

Az utóbbi években sorra jelennek meg modern és lendületes termékcsaládjai, melyek az egyediségre, kreativitásra törekvésnek köszönhetőek.

A Zalakerámia nemzetközi divattrendet képviselő kollekcióival könnyedén és változatosan alakíthat ki fürdőszobájában az egyéniségével, otthonával összhangban lévő stílust.

Ezek közül az egyik a Selma fürdőszobai burkolat termékcsalád, amelynél az elefántcsont, a gesztenye és a kávé színek finom harmóniája jelenik meg.

avoriomarronecaffemarroneavorio

A kollekció tagjai jól variálható csempék, padlólapok és díszítőelemek. Használatával a színeknek és a formáknak köszönhetően a fürdőszoba egészére a meleg, kifinomult, kellemes hatás lesz jellemző.

A dekorelemek növényi mintázata a természet közelségét idézi, ugyanakkor a beige és barna színek kombinációja eleganciát és letisztultságot sugall.

selma2A Selma termékek 8 mm vastagságúak, anyaguk mázas vörös-agyag kerámia. A csempék és a padlólapok textúrájának hatása enyhén csíkos, felületük fényes.

Selma termékek méretei:

Csempe 25*40 cm

Listello 40*12 cm

Padlólap 33,3*33,3 cm.

A padlóburkolók fagyállóak, továbbá padlófűtés használata mellett is alkalmazhatóak.

A Selma padlólapok PEI IV-es, erõs kopásállóságúak, tehát otthonában korlátozás nélkül alkalmazhatóak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Egy hasznos apróság – a víztakarékos perlátor

A legtöbb csaptelep perlátorral ellátott, ezek azonban nem víztakarékosak, csupán vízrendező szerepük van. Ezek használata mellett egy átlagos csapból percenként...

Close