Konyha Otthon, lakás

Miért jók a vízszűrős csaptelepek?

Víztisztítót használni praktikus, és egyben környezettudatos megoldás. Ön is palackozott vizet fogyaszt? Belegondolt már, hogy mennyi szeméttel jár a sok műanyag palack, amit így egy-egy háztartás termel? Ez a szemétmennyiség nem keletkezik olyan háztartásokban, ahol víztisztító berendezés van beszerelve.

A víztisztító berendezések nemcsak a szűrt vizet biztosítják családunk számára, hanem egyes modellek akár szénsavas vizet is képesek készíteni, melyet egyszerűen a csapból engedhet, mintha engedne magána egy pohár vizet.

A vízszűrős csaptelep rendszerek használata rendkívül egyszerű. Önnek nem kell semmi mást tennie, csak kinyitja a csapot a konyhai csaptelepeknél már megszokott módon, a kívánt funkcióba állítva, és már élvezheti is a kristálytiszta vizet, akár szénsavas változatban is.

Felejtse el a palackozott víz beszerzésével járó vesződséget, vásároljon otthonába saját vízszűrő rendszert. Élvezze a legtisztább minőségű, azonnal rendelkezésre álló, sima vagy szénsavas víz felséges ízét, közvetlenül a saját csapjából.

Grohe Blue Home vízszűrős csaptelep

A fentebbi praktikus és kényelmes használaton felül számos előnye van a vízszűrős csaptelep rendszereknek.

  • Csökkentik az ízért és szagért felelős felesleges anyagok, például a klór jelenlétét.
  • Csökkentik a vízkövet, és a vízben lévő nehézfémek jelenlétét.
  • A palackozott ásványvízhez képest akár 1/10-ed áron is előállíthatja szűrt vizet, melynek tisztaságáról a szűrőbetétek gondoskodnak.

A vízszűrő csaptelep rendszerek esetében a szűrőbetét élettartama általában 6 és 12 hónap közötti, vagy elfogyasztott vízmennyiség függő. Ez minden esetben fel van tüntetve az adott vízszűrő betét műszaki információi között.

Ha szereten kristálytiszta, szűrt vizet fogyasztani otthonában, mindezt felesleges, felhalmozódó szemét nélkül, válasszon egy vízszűrő rendeszert konyhájába, és élvezze a tiszta víz által nyújtott ízélményt.

Read previous post:
Padlóösszefolyók, avagy zuhanyfolyókák otthonunkban

A megfelelő vízelvezetés otthonunkban is elengedhetetlen. A leggyakoribb padlóösszefolyó, amivel találkozhatott, a régi fördőszobák általában közepén elhelyezett, vagy uszodák, közületek...

Close