Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Burkolat trendek

Ha építkezik, vagy felújítást tervez, bizonyára már rengeteg lakberendezési magazint átböngészett, és megállapította, hogy e magazinokban szebbnél szebb burkolatokat találhatunk. De mégis, milyen legyen a burkolat? Milyen csempét, padlólapot válasszak?

Egy lakberendező segítsége nélkül nehéz hozzánk és a stílusunkhoz legjobban passzoló burkolatot kiválasztani.

A skandináv és az indusztriál stílusnak köszönhetően a nagyméretű burkolólapok is egyre népszerűbbek a lakástrendek piacán. Kialakítása speciális, mely a hatalmas méretnek köszönhető, így mindenképpen érdemes szakkivitetelezőt keresni a beszerzési, burkolási folyamat megkezdése előtt.

A nagyméretű burkolólapok anyaguk szerint lehetnek:

  • természetes kő vagy műkő
  • kerámia
  • porcelán vagy kőporcelán
  • cementlap

Amennyiben nagyméretű burkolólap mellett döntünk, érdemes matt vagy strukturált felületű típust választani, ezekkel biztosan elérjük a vágyott luxus hatást. Az idei év színtrendjei alapján a világoszürkétől egészen a sötét szürkéig bármelyik mellett is tesszük le voksunkat, az időtálló, trendi megjelenést kölcsönöz majd.

 

Mintázat

A mai trendeknek megfelelő modern hatást természetes kő hatású design-al rendelkező nagyméretű burkolólappal érhetjük el. Ez a természetes hatás lehet márvány, gránit vagy egyéb kő “szikla” textúráját megelevenítő.

Kai by Marazzi, Carrara Grey

A calacatta márvány mintás lapok népszerűsége töretlen, és ha mindez nagyméretű, retifikált (élcsiszolt) kivitelű burkolólapokban testesül meg, az eredmény lélegzetelállítóan modern, letisztult enteriőr alapjául szolgálhat.

Metro csempék

Örök klasszikusnak számítanak, és újra egyre nagyobb teret hódítanak napjainkban a metro csempék. Újra népszerűségüket mi sem mutatja jobban, mint hogy manapság szinte minden színben elérhetőek, a klasszikus mérettől eltérő méretekben is, sőt, mi több, dekor kivitelben is kaphatóak egy-egy termékcsaládon belül. Mindig trendi felületek metro csempével a fürdőszobában és a konyhában egyaránt hódítanak.

Navarti Kezma Petroleo csempe

Cerámica Álbaro Blanco Biselado Brillo metro csempe

Celta Metalico csempe

Read previous post:
Fürdőszoba megújítás gyorsan, látványosan

A fürdőszoba felújítás egy igen költséges és időigényes feladat. Ám ha a fürdőszoba esztétikai szempontból mindenképp megújulást igényel, vagy "csak"...

Close