Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

2017-es padlólap trendek – Burkolattextúra hatása

A hidegburkolat gyártó vállalatok folyamatos innovációs törekvéseinek hála mára a padlólapok szinte a tökéletességig képesek utánozni a természetes, vagy akár a mesterséges anyagok megjelenését. A padlólap trendek az elkövetkezendő időszakban ki is aknázzák a hihetetlenül élethű felületek létrehozásának lehetőségét.

Bár nem egy új dologról van szó, de a fahatású padlóburkolók 2017-ben is az élmezőnyben lesznek. A töretlen népszerűség többek között azzal magyarázható, hogy ezekben a termékekben az időtálló minőség a kivételes természetességgel párosul. Emiatt a fa mintázatot imitáló padlólapok a lakásból igazi otthont képesek varázsolni. Bármely helyiségben nagyszerűen mutatnak a fürdőszobától kezdve a konyhán át a nappaliig.

cementi2Szintén nem most ismerkedünk meg először a cementhatású padlólapokkal. De 2017-ben új dimenziók is megnyílnak a számukra. Korábban ezek a termékek egyértelműen az ipari lakberendezési irányzat kedvencei voltak. De mára nyilvánvalóvá vált, hogy a cementhatású termékek időtálló alapot biztosítanak az otthonok berendezésekor, és számos egyéb stílushoz is kiválóan alkalmazhatóak.

Most nézzünk néhány olyan burkolattextúrát, melyek komoly térnyerésére lehet számítani az elkövetkezendő időszakban. A natúr téglát idéző megjelenésű 26700padlólapokkal igazán könnyű megbarátkozni. A terrakotta színvilág már egyébként is belopta magát az emberek szívébe. Most ehhez társul a padlólapok osztott, tégla hatású textúrája. Ez a rusztikus küllem könnyedén illeszkedik a hívogató, természetes szépségű otthonokhoz.

Végül, de nem utolsó sorban egy rendkívül merész és különleges irányról is beszéljünk, ami a padlólap trendeket illeti. A feltűnő fémes hatású padlóburkolók lehetnek 2017 sztárjai. A technológia fejlődésével káprázatos színvilágú fémes padlólapok készülnek. Olyan padlófelületeket hozhatunk létre velük, melyek garantáltan kiemelkednek az átlagból.

A padlólap burkolattextúráján túl a szín és a kirakási minta is egyaránt fontos az otthonunk harmóniájához. E két összetevő várható trendjeiről is hamarosan ejtünk szót.

Read previous post:
Hogyan előzzük meg a penészképződést a fürdőszobában?

A sötét, nyirkos körülmények kedveznek a penészgombák megtelepedésének. A fürdőszoba az a helyiség - különösen, amelyik ablakkal sem rendelkezik -...

Close