Beltér Burkolat Laminált padló Otthon, lakás Padlólap

A laminált padlókról általában: kiegészítők jelentősége

A laminált padlók nagy előnye, hogy könnyen fektethetőek, strapabíróak, élettartamuk igen hosszú, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a gyártók által vállalt 10-20-30 év garancia. Ám a hosszú élettartamot csak a szakszerű fektetéssel, és a megfelelő kiegészítő termékek alkalmazásával érhetjük el.

Az egyik legfontosabb kiegészítő termékek a laminált padló alátétek, melyek a hosszú élettartamról és a komfortérzetről gondoskodnak.

Jó hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, bizonyos típusok pedig akár padlófűtés esetén is alkalmazhatóak. Mert bizony mindennapi komfortérzetünknek sem mindegy a laminált padló hőmérséklete, és/vagy, hogy lépteink nyomán nyikorog-e a talpunk alatt a padló, vagy az alsó szomszéd hallgatja-e, hogy hol járunk épp otthonunk falain belül.

A professzionális design-t, a harmonikus megjelenést a laminált padlókkal színazonos szegélylécek, sarokelemek, összekötő elemek, valamint végzárók biztosítják. A szegélylécek különböző magasságokban kaphatók, klasszikus, vagy épp modern kivitelben, sőt, kábelcsatornás típusok közül is választhatunk.

A padlóburkolati profilok széles spektrumában megtalálhatók az élvédők, valamint a különböző burkolatok találkozását elfedő hézagtakarók, illetve a hajlítható profilok is. A választékot professzionális rögzítési módok, elegáns színek, gyors, egyszerű lerakhatóság, hosszú élettartam és tökéletes funkcionalitás jellemzi.

A gyártók által vállalt 10-20-30 év garanciának feltétele a szakszerű lerakás is, így ne spóroljunk a kiegészítőkön, hisz a szemet gyönyörködtető design és az élettartam együtt járnak.

Read previous post:
A laminált padlókról általában: a kopásállóság és a design

A laminált padlók igen nagy népszerűségnek örvendenek, design-juk, egyszerű felhasználási módjuk, valamint a sokrétű alkalmazhatóságnak köszönhetően. Ám hogy otthonunk melyik...

Close