Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Az állattartók legjobb barátja – a padlólap

Azoknak, akik lakásban tartanak háziállatot, vagy kertes családi házukban kül- és beltérben is szabad mozgást engednek kutyájuknak, macskájuknak, a padlóburkolat kiválasztásakor az átlagnál több szempontot kell figyelembe venniük.

Az esztétikai elvárások mellett számos egyéb tényezőt kell szem előtt tartaniuk annak érdekében, hogy a padló burkolata hosszú távon szép, sérülésektől mentes és higiénikus maradhasson. Ha végig gondoljuk, mennyi kihívásnak kell megfelelnie a padló burkolatának az évek alatt, akkor egyértelműen kiderül, hogy a kerámia padlólap a tökéletes megoldás a gazdi szempontjából. panama3

Hidegburkolat használata kültéren és beltérben egyaránt tartós megoldást biztosít, a stílus tekintetében pedig a variációk szinte végtelen skálájából kiválaszthatjuk az otthonunkhoz, és személyiségünkhöz leginkább passzoló összeállítást.

A kerámia burkolatok ezen túlmenően számos praktikus tulajdonsággal bírnak, amelyet az állattartók remekül ki tudnak aknázni:

– A padlólapok kemény felülete más padlóburkolatoknál jobban ellenáll a karcolásoknak, amelyet az állatok karmai okozhatnak. A nagymértékben jelentkező koptató hatás negatív eredményét pedig a magas (PEI IV) kopásállóságú padlólap kiválasztásával előzhetjük meg.

26285– A kerámia padlólapok megkímélnek minket a foltoktól és a szagoktól való félelemtől. Hiszen történjen bármilyen baleset, a tisztítás gyors, egyszerű, hatékony és higiénikus. Ha kell, a folyékony tisztítószer alkalmazása sem jelent problémát, hiszen nem károsítja a padló épségét.

– Aki állatokat tart otthonában, találkozik egy elkerülhetetlen problémával, a hulló szőrrel. Kerámiaburkolattal burkolt lakás esetén ez a helyzet is könnyen orvosolható, hiszen a takarítás gyors és egyszerű. Nem kell olyan kellemetlenségekkel szembesülnünk, mint például szőnyeg esetén a belegabalyodó szőrszálak. Ha a házi kedvencünk szőrszínéhez hasonló árnyalatú az otthonunkban használt padlólap, akkor el is rejthetjük ezt a szennyeződést két takarítás között.

Ha állattartóként fontos számunkra a tartós és vonzó padlóburkolat, de emellett szeretnénk a lehető legkevesebb házimunkát végezni, akkor a kerámia padlólap jelenti a tökéletes megoldást.

Leave a Comment

Read previous post:
Barabás téglakő – több, mint térkő!

Egy térburkolat, mely úgy néz ki, mint a hagyományos kisméretű tégla, ám anyagának köszönhetően tökéletes térburkolat, kerítés elem, kerti építmény...

Close