Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Egyedi elegancia – Cersanit Elvana fürdőszobai burkolat család

A lengyel Cersanit burkolat gyártó talán egyik legjobban megkomponált fürdőszobai kollekciója az Elvana. A termékcsalád tagjai nagyszerű harmóniát alkotnak egymással, de ezt mégis karakteres, semmivel össze nem téveszthető egyedi megjelenéssel teszik.

A fényes felületű Elvana termékek különlegesen megalkotott színátmenetes kivitele, a dekor elemeken megjelenő virág motívumok elvana2eredeti, különleges hangulatú fürdőszoba kialakítását teszik lehetővé. A család fontos előnye a magas minőség mellett a versenyképes ár.

Az Elvana családot a törtfehér, a kék, a barna és a fekete uralja, de olyan friss és gyönyörű árnyalatokkal, hogy a növényi motívumokkal kombinálva az ember szinte az aranyló őszi napsütésben érzi magát az otthonában.

Ezek a gazdag, divatos színek lehetővé teszik a különlegesen elegáns, de mégis otthonos hangulatot árasztó fürdőszoba kialakítását. A törtfehér elemek uralkodásával egy összképében világos helyiséget hozhatunk létre, ha azonban a sötétebb daraboknak adunk nagyobb teret, akkor a világos csempék és padlólapok lesznek segítségünkre ezek szépségének kiemelésében.

elvana4

Bár az Elvana elsősorban fürdőszobai kollekció, érdemes lehet elgondolkodni a más területen történő felhasználásáról is, mint elvana3például az előszoba vagy akár a konyha, hiszen ez a kifinomult küllem, és a változatos kirakási minta lehetőség többet tartogathat.

Az Elvana csempék 25cm*40cm-es, a padlólapok pedig 33,3cm*33,3cm-es méretben készülnek. A padlóburkolók közepes kopásállósággal és normál csúszásmentességgel rendelkeznek.

Változatos dekorcsempe és listello választék is rendelkezésünkre áll. Mind színek, mind méretek tekintetében harmonizálnak a csempék és padlólapok megjelenésével, így lehetőségünk van a számunkra tökéletes darab megtalálására.

A kiváló minőségű Cersanit Elvana termékek természetesen öt év garanciával kaphatóak.

 

Read previous post:
Az év újdonsága: Pro Comfort S1 flexibilis hidegburkolat ragasztó

Az év újdonsága a hidegburkolatok területén a Weber Pro Comfort S1 flexibilis ragasztó. 2015. újdonságaként ez a professzionális ragasztó szinte...

Close