Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Bézs harmónia – Zalakerámia Opera fürdőszobai kollekció

A Zalakerámia Opera család a padlólapoktól kezdve a csempéken át a dekorelemig mindent tartalmaz, ami a tökéletesen harmonikus és ízléses fürdőszoba burkolásához szükséges. A kollekció minden elemét a kifinomult bézs színvilág uralja, ami a megnyugtató és elegáns terek megteremtője.

A fényes felületű Opera termékekkel burkolt fürdőszobát áthatja a kiegyensúlyozottság, ami nélkülözhetetlen a pihentető és relaxációs hatású helyiség létrehozásához. A termékcsalád mértéktartó bézs megjelenésével magával ragadó padló- és falfelületeket alkot, amely jól példázza, hogy a kevesebb néha több.

opera2Bár az egész Opera termékcsalád békés bézs színben pompázik, az ötféle mintázatú csempe lehetőséget kínál a variációkra. Mindegyik csempe 20 cm*50 cm-es. Ez a nagy méret nagyon dekoratív felületeket ad a fürdőszoba burkolásakor.

Az Opera csempék között találunk egyszerűbb megjelenésű színátmenetes darabokat, egy világosabb és egy sötétebb variációban is. Emellett kétféle mozaik mintás és egy virágmotívumokkal díszített csempe is rendelkezésre áll. Mindegyik falburkoló közös jellemzője a mérsékelt megjelenés, és a világos szín.

opera-1Az Opera fürdőszobai kollekció csodálatosan kifinomult felületű csempéi és padlólapjai mellett tartogat még egy kivételes elemet. Ez nem más, mint a két darabos szettben kapható dekorcsempe. Ezek mérete a csempékéhez igazodik.

Ami pedig nem mindennapivá teszi a dekorcsempéket, az a bézs felületen megjelenő visszafogott kotta minta. Ezeket a rendkívüli darabokat látva az Opera család névválasztása is azonnal érthetővé válik.

A PEI III-as kopásállósággal rendelkező Opera padlólapok is a teljes harmóniát segítik el. Egy világosabb és egy sötétebb bézs variációban is készülnek, méretük 30 cm*30 cm.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Zalakerámia Capitano fahatású padlólapok

A Capitano termékek a méltán népszerű nagyméretű, fahatású padlólapok választékát gazdagítják. A Zalakerámia viszont egy olyan karakteres, nem mindennapi mintázatot...

Close