Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Zalakerámia Texas padlólap kollekció

A Zalakerámia egyik legújabb és legeredetibb termékcsaládja a Texas. A Texas padlólapok természetes színeikkel és kopottas mázrétegükkel azonnal a rusztikus, kényelmet sugárzó otthonok kedvelőinek kedvencévé válhatnak.

A Texas padlólapok régies hangulata és a bájos tökéletlenségek könnyen belopják magukat az ember szívébe. A természet ihlette egyenetlenségek a burkolt felületek kialakításakor otthonosságot és derűt csempésznek a terekbe.

A Texas termékcsalád padlólapjai háromféle színvariációban készülnek. Egy világosabb és egy sötétebb barna padlólap mellett egy törtfehér is gazdagítja a kollekciót. Mindhárom árnyalat remekül illeszkedik a természetességet sugárzó rusztikus felülethez.

texas1A Texas család még három további padlólappal kiegészül. Ezek színe az előbbiekkel megegyezik. Viszont a mintázat tekintetében egy izgalmas plusz tevődik a megjelenéséhez. Apró, égetett hatású díszítés is megjelenik ezeknek a padlólapoknak a felületén, a koptatott küllemmel párosítva.

Ez a kombináció csodálatos egyediséget ad a Texas padlólapoknak. Ez a jellegzetes felület hívogató kopottságával a lakályos terek megteremtésében kiváló segítőnk lehet.

A Texas kollekció tagjai kiváló minőségi paraméterekkel rendelkeznek. A fagyállóság és PEI IV-es, magas kopásállóság gondoskodnak arról, hogy akár kültéri felületek burkolásakor is a Texas család padlólapjaira eshessen a választásunk.

PAD2761

A Texas padlólapok mérete 20 cm*60 cm. Tehát összességében mind a méret, mind a dizájn, mind pedig a minőség tekintetében a Texas kollekcióban minden megvan, ami a tökéletes hidegburkolatban meg kell, hogy legyen a trendi és igényes padló kialakításához.

Legyen szó akár a konyha, akár a nappali, akár a terasz burkolásáról, a Texas termékcsalád nagyszerű megoldást kínál bármelyik területen az otthonos és divatos padló megteremtéséhez.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Bézs harmónia – Zalakerámia Opera fürdőszobai kollekció

A Zalakerámia Opera család a padlólapoktól kezdve a csempéken át a dekorelemig mindent tartalmaz, ami a tökéletesen harmonikus és ízléses...

Close