Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Tükörfényes luxus otthonunkban, márvány padlóval

Az otthonunk időtlen eleganciája, a luxus kisugárzás könnyebben megteremthető, mint gondolná. Vegyünk például egy tükörfényesre csiszolt, élvágott, márvány hatású padlólapot, mely kiváló alapot teremt az elegánsan luxus megjelenésnek, s mindezt elérhető áron.

A prémium minőségű retifikált (élvágásos) technikával készülő, tükörfényesre csiszolt, nagyméretű, márvány hatású padlólapok elhozzák otthonába a természetes eleganciát. E padlóburkolat sajátos romantikáját klasszikusan elegáns stílushoz ajánljuk.

A Nextile csiszolt magasfényű retifikált, márvány hatású padlólapjai túlmutatnak a hagyományos márványmintás kerámiák határain, lehetővé téve az Ön fantáziájának a maximális szabadságot. E padlólapok méreteik miatt is alkalmassá teszik őket arra, hogy belépjenek a prémium termékek kategóriájába. E padlólapok design-jában a valódi márvány hatásként a mintázat szinte virágzik, majd finoman feloldódik. A kidolgozott szerkezet az eredeti kő (márvány) tulajdonságait követi, a valódi ásványra emlékeztet, játékos, mégis rendkívül elegáns textúrát hozva létre.‎

Nextile Dylan Black

A Nextile csiszolt, magasfényű, márványmintás padlólap megjelenése a tisztaságot sugárzó fehér/világos színtől, a sötétebb árnyalatokban, feketében is elérhető.

A polírozott, tükörfényes felület, a precíz élvágásos technológia, valamint a márvány hatású desing gres alapanyaggal készül, így garantáltan időtálló, stabilitást, luxus eleganciát sugárzó padlófelület alakítható ki a felhasználásával, otthonunk bármely – vagy akár minden – helyiségében.

Nextile Carrara White

E luxust nyújtó padlólapokat ajánljuk minden, klasszikusan elegáns stílust kedvelőnek. Teremtse meg Ön is az elegáns luxus kisugárzást nappalijában, fürdőszobájában, konyhájában, étkezőben, vagy akár otthona bármely – és minden – helyiségében. A méret és színválaszték lehetőséget kínál arra, hogy kompromisszumok nélkül válassza ki a legmegfelelőbbet.

Nextile Armani White

A retifikált (élvágásos) technológiának köszönhetően szinte láthatatlan, 2mm fugával burkolhatóak, ezzel tökéletes egységet, egybefüggő tükörfényes padlót eredményezve.

Nextile márvány hatású, tükörfényes padlólapok a valódi márvánnyal ellentétben nem igényelnek felületkezelést, különleges ápolást, impregnálást, hisz mázas gres porcelán burkolatokról van szó, így könnyedén tisztíthatóak, tisztán tarthatóak.

Fagyálló padlólapok révén kültérben is felhasználható, ám a tükörsima felület miatt ezt alaposan gondoljuk át, semmiképp ne használjuk fedetlen területen, hisz a csapadék hatására a felület rendkívül csúszóssá válhat.

A tükörfényes, márvány hatású padlólapok kiváló alapot nyújtanak minden modern, vagy klasszikusan elegáns, luxus hatásra vágyó otthonában.

Nextile Golden Marco

Nextile Pacific Onyx

Nextile Statuario Helix

Read previous post:
Burkolat a házba, a teraszra, a medence köré, és a kertbe is!

A padlóburkolat választék már-már rendkívüli, hisz ami a fantáziánkban megjelenik, ma már szinte minden meg is valósítható. Mi több, egyes...

Close