Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Padlólap

Calacatta: az elegancia, a márvány nemességének megtestesítője

Különleges, páratlanul elegáns enteriőr születhet a márvány tisztaságát, eleganciáját képviselő padlólapok burkolásával. A letisztult kisugárzású, páratlan eleganciát megtestesítő márvány hatású burkolat az Ön otthonát is tisztasággal, letisztult békével és eleganciával ruházza fel.

A márvány padlóburkolat már nem csak a klasszikus stílusú otthonok velejárója, hisz napjainkban is igen kedvelt a modern és letisztult lakberendezési trendekben a márvány, különösen a fehér márvány. Tökéletes alapja otthonunk letisztult kisugárzásának, klasszikus vagy épp kifejezetten modern berendezési tárgyak esetén is.

AB Calacatta Bianco padlólap

A calacatta hatású, a márvány hatású padlólap az elegancia, a nemesség, a tisztaság megtestesítője otthonunk padlóján. 

A calacatta márvány hatású padlólapok már digitális technológiával készülő, mázas vörösagyag burkolólapok, melyek közül élvágott (retifikált) padlólapokat is találunk. A prémium minőségű élvágásos technikával készülő calacatta hatású padlólapok azok, melyek a tökéltes harmóniát, tisztaságot varázsolják otthonunk bármely helysiégébe.

A valódi márvánnyal ellentétben nem igényelnek felületkezelést, különleges ápolást, impregnálást, hisz mázas vörösagyag burkolatokról van szó, így könnyedén tisztíhatóak, tisztán tarthatóak.

Klasszikusan elegáns a fehér márvány, ám a mai technológiának köszönehtően melegebb színárnyalatban is választhatunk prémium minőségű, letisztult eleganciát sugárzó márvány hatású padlólapot.

AB Calacatta Bianco padlólap, Nappali-étkező

E márvány hatású padlólapok felületében a márvány részletgazdag erezete, a fényes csillogás, a tökéletes tisztaság, a valódi, értékes márványok varázslatos világa elevenedik meg, luxus eleganciát képviselve.

Otthonunk szinte bármely helyiségébe remek választás a calacatta márvány hatású padlólap, legyen az a nappali, az étkező, a konyha vagy a fürdőszoba. Időtállósága garantált, hisz a márvány örök, időtlen, és mindig a minőséget, az igényességet és az eleganciát képviseli.

AB Nairobi Marfil padlólap

AB Calacatta Bianco padló, Nappali

Read previous post:
6+1 tanács a burkoláshoz

Ahhoz, hogy konyha, fürdőszoba, vagy otthonunk bármely helyiségének burkolata hosszú időn át szemetgyönyörködtető legyen, érdemes megfogadnunk a burkoló szakember(ek) tanácsát,...

Close