Beltér Burkolat Padlólap Szigetelés

Ceresit – tradíció és haladás az építőiparban

A Ceresit zsákos anyagok építőipari kivitelezések méltán elengedhetetlen kellékei, hisz a magas minőséget a több, mint 100 éves tapasztalat, a tradíció és a haladás eredményezi. Az évek során a Ceresit termékkínálata folyamatosan fejlődött, bővült, mára már rendszer megoldásokat kínál az építőipari kivitelező szakemberek számára.

Burkolási segédanyag rendszerek, szigetelő rendszerek, burkolat és kőragasztók, és még sorolhatnánk. Széles termékkínálat, magas minőségben.

Mind a burkolási segédanyag rendszerek, mind a szigetelő rendszerek anyagai tökéletesen illeszkednek egymáshoz, szakszerű felhasználás esetén, így eredményezve tökéletes, időtálló kivitelt.

A Ceresit márka széles termékkínálatában a következő termékekkel találkozhatuk: vízszigetelések, aljzatkiegyenlítők, hidegburkolás (pl.: burkolatragasztók, kőragasztó), hőszigetelő rendszerek és vakolatok, valamint egyéb kiegészítő anyagok.

Mindezen termékekre egyaránt jellemző a Ceresit márka fő jellemzői: könnyű felhasználhatóság és biztonság, melyet a tradíció és az innováció együttesen alkot.

A Ceresit burkolási rendszerekben megtalálható minden rétegre megfelelő termék. Például a fürdőszoba burkolatnál a következő rétegrendet kövessük:ceresit-tunopren-alapozo

  1. alapozó: Ceresit Padlopon Tunopren alapozó
  2. vízszigetelés: Ceresit CR 90 vízszigetelés
  3. sarokszalag: Ceresit CL 52 (CL 152) sarokerősítő szalag
  4. csemperagasztó: pl.: CM 16 csemperagasztó (kisebb méretű lapokhoz)ceresit-padlopon-express-universal
  5. fugázás: Ceresit CE 40 vagy CE 43 fugázó
  6. szilikonozás: Ceresit CS 25 szilikon

Szükség esetén aljzatkiegyenlítő: Ceresit Padlopon Express Universal gyorskötésű aljzatkiegyenlítő (3 óra múlva járható)

A Ceresit márka a 1905. évi Bitumenwerke GmbH németországi megalapításával születhetett meg. A cég létrejöttét követően, 1908-ban kezdődött meg a Ceresit szigetelő habarcs kifejlesztése. Az 1910-es brüsszeli Világkiállításon nagy sikert aratott, a Ceresit márka világméretű áttöréssel szerepelt. Ezt követő évben leányvállalatokat alapítottak Chicago-ban, Londonban, Bécsben, Párizsban és Varsóban.

A II. világháború után, 1946-ban megkezdték a németországi és külföldi kapcsolatok újjászervezését, mely eredményesnek bizonyult. 1961-ben megváltozott a cég neve, a névbe bevették magát márkát is, így lett Ceresit-Werke GmbH. Még egy névváltozás volt a cég életében, azonban a “Ceresit” megmaradt. 1986-ban a márka új tulajdonosa a Henkel lett, aki nagy hangsúly fektetett az minél eredményesebb fejlődésre. Ennek meg is lett a jótékony hatása, 1997-től a Ceresit az egyik legfontosabb márka az építőiparban.


cm122002-ben két rangos díjat is magáénak tudhat a Ceresit: 

– Ceresit CM 18 EasyFlex burkolatragasztó elnyeri a BUDMA aranyérmét. A termék fejlesztésével, bevezetésével a csemperagasztók új generációja jelenik meg a piacon.

– Ceresitnek ítélték az Ukrán Állami Díjat a tudomány és technológia kategóriában.

2005. évben a Ceresit eléri létezésének 100. évét.

A modern technikának és a folyamatos fejlődni akarásnak köszönhetően a Ceresit magas minőséget és széles termékkínálatot képvisel, az építőipari kivitelezők elismerésével. Termékeit rendszerben kínálja, melyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz a felhasználók megelégedésére.

 

 

Read previous post:
Zalakerámia Amazonas termékcsalád – digitális technológiával a káprázatos felületekért

A Zalakerámia 2014-es legnagyobb újítása a digitális technológiával készült padlólapok gyártása. Az Amazonas burkolat család is ezzel az eljárással készül....

Close