Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Üde és harmonikus – Zalakerámia Albus fürdőszobai kollekció

A Zalakerámia Albus fürdőszobai csempe és padlólap családja a digitális technológiával készült felületnek és a világos szürke és bézs árnyalatoknak köszönhetően a tökéletes nyugalmat árasztó fürdőszoba megteremtője. Ez a két lágy árnyalat garantálja a testi-lelki ellazulást a rohanó mindennapokban.

albus6Az Albus kollekció minden elemét – csempéket, padlólapokat, dekorcsempéket, listellokat – áthatja a kifinomult, eleganciát sugárzó hangulat. Amellett, hogy ezek a természetes árnyalatok szemet gyönyörködtető csendes szigetté teszik fürdőszobánkat, tágítják és világosabbnak láttatják a tereket.

Az Albus család bézs darabjai a klasszikus fürdőszoba megtestesítői. Ha fehér kiegészítőkkel használjuk őket, egy mindent körül ölelő harmóniát sugárzó helyiség lesz a végeredmény. Ez azonban korántsem unalmasat jelent. Sokkal inkább egy visszafogottan stílusos, puhaságot és kényelmet árasztó belső teret.

albus2Ugyanakkor ha a bézs Albus termékeket erőteljesebb színekkel kombináljuk, akkor egy merész összképet érhetünk el fürdőszobánkban. Az Albus burkolat család segít kiemelni az élénk árnyalatú berendezési tárgyak vagy dekorációs elemek szépségét.

A Zalakerámia Albus fürdőszobai burkolat kollekció szürke elemeivel elegáns és divatos fürdőszobát hozhatunk létre. A világos árnyalat segít a szellős, békés és ízléses hangulat megteremtésében. Fényes és króm felületekkel kombinálva pedig kifejezetten modern megjelenést alakíthatunk ki.

Az Albus család választékát és kirakási mintáinak lehetőségét tovább gazdagítják, a többféle árnyalat mellett, a mintás és mozaikos dekorcsempék, továbbá a finom mintázatú listellok.

albus5A fényes felületű, színátmenetes Albus csempék 25 cm*40 cm-es, a padlólapok pedig 30 cm*30 cm-es méretben készülnek. A padlóburkolók normál felülettel és PEI III-as, közepes kopásállósággal rendelkeznek, beltéri használatra.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Ceresit – tradíció és haladás az építőiparban

A Ceresit zsákos anyagok építőipari kivitelezések méltán elengedhetetlen kellékei, hisz a magas minőséget a több, mint 100 éves tapasztalat, a...

Close