Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Padlólap

Natur gres lapok az időtálló padlóburkolatért (bármelyik helyiségben)

Ha igazán sokoldalú, valóban strapabíró, időtálló padlólapot keres otthona helyiségeibe, vagy akár gazdasági helyiségekbe, garázsba, esetleg ipari szintű felhasználásra, akkor a Pimento natur gres padlólap kollekciót Önenk találták ki.

Ez a padlólap család igazán kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, hisz anyagában színezett, mázatlan kőporcelán lapokról van szó, melyek imprgnált felüelttel rendelkeznek, így nem szükséges a burkolást követően felületkezelés (impregnálás).

A Pimento padlólap család 3 színben rendelhető, valamint strukúrált, csúszásmentes felülettel is elérhető.

Ha konyhájába, mosókonyhába, vagy kamrába, garázsba keres starpabíró padlólapot, a Pimento család tökéletes választás. Meg kell említenünk, hogy mivel kőporcelán alapanyagú (gres, azaz homokkő kerámia) padlólapokról van szó, tömörsége miatt csekély vízfelvétellel, nagyon magas felületi keménységgel és kopásállósággal rendelkeznek, alacsony a porozitásuk és kiemelkedően jó a fagyállóságuk is, így akár bevásárlóközpontok, vendéglátó helyek, üzemi konyhák, vagy egyéb, nagy fogalmú helyiségek burkolatának is kitűnő választás.

Mivel natúr gres padlólapokról beszélünk, design tekintetében ugyan nem várhatunk sokat a Pimento padlólapokból, ám e hátrányt ellensúlyozzák a nagy igénybevételnek is ellenálló műszaki tulajdonságai. Ám egyszerűségének köszönhetően akár klasszikus, sőt akár modern környezethez is igen jól illeszkednek.

Pimento, beige natúr gres padlólap

Bármilyen helyiségbe is választjuk a Pimento gres padlólapot, azért nem kell teljesen lemondanunk az esztétikai élményről sem, hisz választhatunk a szürke, a bézs és a barna színek közül, így az adott helyiség tervezett berendezéséhez színben hozzá illő, időtálló, szilárd, strapabíró padlónk lehet. A Pimento padlólap családon belül a színeket egymással kombinálhatjuk, egyedi mintát rakhatunk ki a lapokból, akár vágással is, így megtörik az egyhangúnak tűnő padlófelület ridegsége, klasszikusan modern, barátságos hatást keltve.

A Pimento ipari natur gres padlólapok ún. mákos hatású design-al készülnek. E termékcsaládban megtalálható R11 csúszásmentességű változat is, ami kültéri felhasználásra, vagy akár vizes helyiségekbe is ideális.

A Pimento padlólapok kőporcelán anyaga, matt felülete magas kopássállóságot, starpabíró, könnyen tisztán tartható felületet eredményez, így hosszú évekig elégedettek lehetünk a padló minőségével még fokozott igénybe vétel esetén is.

Read previous post:
“deszkapadló” design kerámia padlólappal

Az idei lakberendezési trendekben is hódít a fa természetessége a berendezésben és a burkolatok terén is. A Khan Iberica és...

Close