Burkolat Kültér, kert Padlólap

Klasszikusan harmónikus kerti burkolat

A mosott kavics felületű betonlapok évtizedes múltre tekintenek vissza. Méltán kedveltek a lakosság körében, hisz dekoratívak, használatuk során jól beváltak és szinte elnyűhetetlenek. Klasszikus betonlapnak számít, melyet a Semmelrock fövenybarna és világosszürke színben kínálja.

A Semmelrock Picola kerti lapok klasszikusan természetes megjelenésük a mosott kavics felületben rejlik, melyek apró, kerekded, sima kavicsok, betonba öntve, így fixálva a felületet. Kvarcréteggel kialakított felülete kiváló kopásállósággal, és fagyállósággal, valamint, a mosott kavics felületnek köszönhetően csúszásmentes felülettel rendelkezik, így bátran alkalmazhatóak a kert szinte bármely területének burkolataként, legyen szó teraszról vagy akár járdáról.

A Picola kerti lapok esetében minden lap éltöréssel készül a kiváló illeszthetőség érdekében. Felhasználás során fontos, hogy vizesvágóval, vagy gyémántkoronggal javasolt a vágása, roppantani nem szabad, mert egynetlen lesz a lap széle a vágás mentén. Javsolt fugaszélesség 5 mm.

Semmelrock Picola kerti lap, világosszürke

Meg kell említenünk, hogy a Picola lapok “optikai” nemesítő felületkezeléssel ellátottak, ami a dörzsölés, mosás, antikolás, szemcseszórás. Ezen technikáknak köszönhetően a kert burkolata harmonikus egységben kiemeli a pázsit zöldjét a gyöngykavicsos felület fény-árnyék játékával, évtizedeken keresztül.

Stílusát tekintve jól illeszthető klasszikus vagy akár modern hangulatú kertbe is, sőt, a fövenybarna szín a mediterrán hangulathoz is igen jól illeszkedik.

Elnyűhetetlensége vitathatatlan, ám kizárólag gyalogos forgalomnak kitett területeken alkalmazható.

A Picola kerti lapok felhasználási területei:

  • teraszok, télikertek
  • lépcsők
  • kerti és ház körüli utak, járdák
  • előkertek, árkádok
  • belső udvarok

Picola mosottkavics beton burkolatával évtizedeken keresztül része lehet az elnyűhetetlen praktikum elegánsan finom kerti harmóniájában.

Semmelrock Picola kerti lap, fövenybarna

 

Semmelrock Picola kerti lap, fövenybarna

Semmelrock Picola kerti lap, világosszürke

Read previous post:
Egyszerű és nagyszerű kültéri burkolat: Somló Trió térkő

A Barabás Somló trió térköveket az egyszerűség jellemzi, melyet kitűnően ellensúlyoz, hogy háromféle méretben várásolhatjuk meg: kocka, hasáb és tégla...

Close