Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Kőhatású burkolat kollekció innovatív technológiával

A tengerpartot idéző kőhatású padlólapok a tenger tisztaságát, a homokos part bársonyosságát, varázslatos kisugárzását hozzák el otthonunkba. A Ragno Eterna burkolat kollekció megvalósíthatja álmait.

A Ragno Eterna kollekció egy kőhatású termékcsaládot foglal magában, amelyben finom grafikai elemek a tengeri kagylók megidézésével élettel töltik meg a felületet a Blanco, Arena és Greige színekben. A Mix változatok felületét sötétebb márványbetétek díszítik, melyek összehangolt kompozíciókat hoznak létre. Mindennapi használatú terek, közlekedők, nappalik, konyhák, ebédlők és fürdőszobák burkolataként egyaránt megállja a helyét, könnyed, szabadsággal megtöltött teret képeznek. A klasszikus esztétika fokozza Eterna kortárs szellemiségét a nagy, fényes terekben.

Az Eterna burkolatok két innovatív technológiával készülnek: a CleanOut felületkezelés a felületek integrált antimikrobiális védelme érdekében (A felületre égetett máz ezüst ion tartalmának köszönhető a baktériumölő hatás. Hatékonyságát független minősítő intézmény garantálja.), valamint a StepWise technológia, amivel lágy tapintású és extrán csúszásmentes lesz a felület. E technológiának köszönhetően a csúszásmentes felület is tökéltesen tisztán tartható.

Az Eterna csempék nagyformátumú, 30*90 cm-es lapok, melyek fürdőszobába, konyhába, étkezőbe, előtérbe, szobába, nappaliba is felhasználhatóak. Mozaik hatású felületük igazán különlegessé teszi őket. Retifikált, azaz élcsiszolt technhológiával készülnek, így minimális fugával, egybefüggő felületet érhetünk el.

Az Eterna padlólapok 30*60, és 60*60 cm-es méretben készülnek, hangsúlyos, vagy kevésbé hangsúlyos márványbetétekkel. Anyaguk mázas gres porcelán, magas kopásállósággal, valamint fagyálló tulajdonsággal, így a csúszásmentes felület miatt ajánljuk kültéri felhasználásra is. Csúszásmentes felületének hála vizes helyiségekben is kitűnő megoldást nyújt. Az Eterna padlólapok padlófűtés esetén is alkalmazhatóak.

A Ragno Eterna kollekcióval tengerparti hangulatot teremthetünk otthonunkban, hisz e burkolathoz tökéletesen illeszkedik a mediterrán stílus klasszikusan modern enteriőrrel. Válassza az Eterna burkolatot otthonába, hogy napi szinten érezhesse nyaralása feltöltő nyugalmát.

A Ragno Eterna kollekció kiváló választás modern otthona burkolataként. Legjobban a nagy, világos terekben érvényesül.

Read previous post:
Fa hatású padló a kerámia előnyeivel

Ma már óriási választék áll rendelkezésünkre, ha akár vizes helyiségekbe szeretnénk fa padlót. Egészen pontosan fa hatású, vízhatlan burkolatot. A...

Close