Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Famintás padló a természetességért, kül-, és beltérbe egyaránt

Napjainkban modern elvárásaink mellé a természetesség is fontos szempont a divatos lakberendezésben. A famintás padlólapok tökéletesen kielégítik mindazok igényeit, akik természetességet, és fa burkolatot szeretnének lakásuk minden helyiségébe, még a fürdőszobába, egyéb vizes helyiségekbe is, költséghatékonyan.

Az igazán ütős választás az lenne, hogy trópusi fa padlót fektetetünk vizes helyiségekbe, pl. a fürdőszobába is, ám ez igen költséges, nem mindenki engedheti meg magának. Azoban fa hatású kerámia burkolattal kedvezőbb áron elérhetjük vágyainkat.

A bolgár Khan gyár a kerámiaburkolat gyártásban nagy múltra tekint vissza. Így fahatású padlólap kínálata is szerteágazó, bejegyzésünkben most a Tavolato termékcsaládot mutatjuk be Önnek.

Általános jellemzőjük, hogy a Tavolato kerámia padlólapok a 15,5*60,5 cm-es méretükkel a nagyméretű padlólapokhoz sorolhatók, a fához megszólalásig hasonló hidegburkolatok, melyek – burkolási mitától függően –  a hajópadlóra emlékeztetnek. E kollekciót bátran alkalmazhatjunk a lakás bármely helyiségébe, hisz fagyálló, PEI 4. kopássállóságú mázas gres padlólapok.

Megjelenésük a fa deszkára emlékeztet, így természetességet sugároznak bármely szobában, nappaliban, konyhában, vagy fürdőszobánkban egyaránt.

A fürdőszobába, konyhába a természetes fa burkolat, és a laminált lap se igazán megfelelő, azonban a famintás kerámia padlólap tökéletes és költésghatékony választás. A Tavolato padlólapok fa lecekhez hasonlítva természetességet sugároznak, avatatlan szemek meg sem mondják, hogy nem természetes fa burkolatot látnak.

Magas kopásállóságuknak köszönhetően konyhába, előterekbe, egyéb közlekedő helyiségekben valamint nappaliba is fektethetőek. Fagyállóak, nagyon jó hővezetők, így padlófűtés esetén is alkalmazhatók.

A Tavolato kollekció 3 színből áll: natúr fa, bézs valamint barna árnyalatok közül választhatunk.

Ha otthonunk minden pontján az egységet szeretnénk sugározni, bátran burkolhatjuk kültérbe is, hisz fagyállóságuknak köszönhetően kültérbe is alkalmasak, így erkélyünk, teraszunk természetközeli milliőjét megerősíthetik, felhasználóbarát mindennapi használattal, hisz kerámia padlólap lévén nem igényelnek különleges bánásmódot, kezelést, mint a valódi fa burkolatok.

Felhasználási területek:

  • konyha, fürdőszoba
  • nappali, szoba
  • teraszburkolat, erkély
  • egyéb, közlekedő helyiségek, stb.
    Padlófűtés esetén is alkalmazhatóak!

A Khan Tavolato famintás padlólapok többféle színben elérhetők, így szinte bármilyen stílusú, színvilágú otthon tökéletes burkolatai lehetnek. Fa hatású padlólapok, melyek otthona bármely helyiségének ékei lehetnek, világostól az egészen sötét színekig.

 

Read previous post:
Szabálytalan szabályok a természet ihletésével: Keros Piedra burkolatok

Az emberiség fejlődésével az építőanyagok területén is folyamatos volt a megújulás. A kő azonban, mint építő és dekorációs elem, szinte...

Close