Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Fiatalos elegancia – Zalakerámia Zaragoza fürdőszobai család

A Zalakerámia Zaragoza kollekció márványmintás felületének köszönhetően a hagyományosan népszerű elegáns burkolatok családját gazdagítja. A lendületes színválasztásnak és a fiatalos dekorelemeknek köszönhetően azonban kitűnik ezek közül. Ezek a tulajdonságok teszik a Zaragoza termékeket rendkívül egyedivé.

A fényes felületű Zaragoza padlólapok narancs és piros színei már önmagukban is rendkívül élettel teli, sugárzó felületeket teremtenek. Ez a két tüzes árnyalat a Zaragoza csempéknél is visszaköszön, továbbá kiegészül két visszafogottabb színnel is.

zaragoza2A bézs és karamell csempék semleges megjelenésükkel szelídebbé teszik a Zaragoza termékcsaláddal burkolt fürdőszoba összképét. De emellett az egyediség is megjelenik, hiszen ezen négy szín kombinációja mindennapinak koránt sem nevezhető.

A Zaragoza család az erőteljes és natúr színek egyesítésével egy modern, dinamikus fürdőszoba megteremtője lehet, mely mégis rendelkezik a kellő egyensúllyal ahhoz, hogy a kellemes hangulatot se kelljen nélkülöznünk.

A Zaragoza kollekció mindemellett gazdag, a növényvilág ihlette dekorelem választékkal is rendelkezik. A csempékkel egyező méretben találunk lendületes növényi mintázatú, valamint minimalistább, egyszerű téglalappal díszített dekorcsempéket is.

zaragoza1Továbbá a Zaragoza családban kapunk három, kisebb méretű elemekből álló, tulajdonképpen komplett garnitúrát is. Ezek két, eltérő szélességű listellot és egy apró, 5 cm*9 cm-es dekorcsempét tartalmaznak, melyek stílusa és színvilága harmóniában áll.

A Bilbao fantázianevű darabokat például a piros szín uralja, és egy bájos kis virág rajtuk a vezető motívum.

A Zaragoza padlólapok 30 cm*30 cm-es méretben készülnek. A narancs darab PEI IV-es, a piros pedig PEI III-as kopásállósággal rendelkezik. A fényes felületű Zaragoza csempék 25 cm*40 cm-esek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Fabrikett: egyszerű felhasználás, tiszta tárolás és adagolás

A fabrikett önmagában is tökéletes és gazdaságos fűtést eredményez, de kombinálhatjuk tüzifával is. Használhatjuk kályhában, kandallóban zárt, vagy nyitott égéstér...

Close