Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Merész és elegáns – Zalakerámia Sky fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia Sky termékcsalád nagyméretű, fényes felületű csempéi a diszkréten csíkozott felületükkel az elegáns fürdőszoba alapjait teszik le. Az ehhez párosuló merészen kialakított színválaszték és a dekorok eredetisége és sokszínűsége teszik igazán izgalmassá ezt a kollekciót.

A Sky termékek visszafogottabb darabjai a fehér és szürke csempék és padlólapok. De a látványos mintázat gondoskodik arról, hogy ezek is egyedi, különleges burkolatot alkothassanak. A kollekció viola és bordó elemei képviselik az élettel teli, extravagáns irányvonalat. E két eltérő hangulat között lehetőségünk van számtalan variációban megtalálni az egyensúlyt.

sky1A Zalakerámia Sky családban bőséges méretválaszték áll rendelkezésünkre a dekorelemek vonatkozásában. A csempékkel egyező méretű 25 cm*50,3 cm-es dekorcsempék mellett változatos szélességű és hosszúságú listellok is rendelkezésre állnak.

A Sky díszítő elemek két csoportra oszthatóak a stílusukat tekintve. A Sky fantázianevű darabok markáns csíkos mintával rendelkeznek. Fehér, viola, bordó és szürke színek közül is választhatunk. Külön érdekesség, hogy a csempékkel egyező méretű Sky dekor mellett találunk 12,5 cm*50,3 cm-es variációt is. Ez a méretválasztás rendkívül érdekes látvánnyal szolgál, szokványosnak semmiképp sem nevezhető.

sky3A Viola fantázianevű dekorcsempék és dekorcsíkok egészen más stílust képviselnek. A bájos virág motívum üde színfoltot képvisel a fürdőszobában. A színválasztás pedig gondoskodik arról, hogy mégsem kislányos a végeredmény, hanem stílusos, igazi felnőtt fürdőszobához illő. A teljes egészében szürke, valamint a viola-szürke és a bordó-szürke kombinációjával készült dekorelemek merész, látványos felületeket alkotnak.

A Viola dekorok is minden igényt kielégítenek a méret vonatkozásában. A 25 cm*50,3 cm-es dekorcsempe mellett 25 cm*5,6 cm-es, továbbá 50,3 cm*3,6 cm-es listello is gazdagítja a Sky termékcsalád palettáját.

A Sky padlólapok mérete 30 cm*30 cm. Kopásállóságuk PEI III, valamint PEI IV. A csempékkel harmonizálva szürke, bordó és viola árnyalatban kaphatóak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Fiatalos elegancia – Zalakerámia Zaragoza fürdőszobai család

A Zalakerámia Zaragoza kollekció márványmintás felületének köszönhetően a hagyományosan népszerű elegáns burkolatok családját gazdagítja. A lendületes színválasztásnak és a fiatalos...

Close