Beltér Burkolat Fürdőszoba Padlólap

Gumialátét, gumilap – mosógépalátét

A 10 mm vastag gumialátét, gumiburkolat porózus felületének köszönhetően csúszásmentes.
Elsősorban beltéri felhasználása, alkalmazása javasolt.

Alkalmas például konditermekben a súlyzók ütésének csillapítására, valamint a sporteszközök tönkretételének megakadályozásában tud hasznos lenni.

 

 

Gumi alapanyaga miatt rugalmas és rezgéscsillapító. Szegő- és fél elemek nem kaphatók, mivel a gumiburkolat könnyen, kézi fűrésszel méretre szabható. Rögzítése gumiragasztóval ajánlott.

Ennél a gumialátétnél érdemes megemlítenünk, hogy kitűnően alkalmas mosógépalátétnek. Nagy rugalmassága miatt rezgéscsillapító, így használatával a mosógépünket is védjük, valamint megakadályozzuk az esetleges elmozdulásban, az ön- és környezetének tönkretételében. Nem utolsó sorban kitűnő “hangtompító” hatása is szóra érdemes.

Önt is felbosszantja, ha esetleg véletlenül “túltöltötte” a mosógépet, és az ennek hatására “önálló életet kezd élni”? Ez megakadályozhatja egy könnyen méretre szabható gumialátét alkalmazásával. Vége a bosszúságnak, nem mozdul el a gép, nem veri le a csempét és saját burkolatát és végre csendessé válik a mosás.

Webáruházunkban megvásárolható méret:

Szélessége: 500 mm

Hosszúsága: 625 mm

Vastagsága: 10 mm

A gyártó a termékre 3 év garanciát vállal, melynek érvényesítéséhez a vásárláskor kapott számla megőrzése szükséges.

gumilap_meretek

 

 

Read previous post:
Ütésvédelem a játszótereken

Az esésvédő gumiburkolat használata a lakossági játszótereken is elterjedt, már nem csak a közterületi játszótereken. Hisz bármilyen játszótéren leeshet a...

Close