Burkolat Kültér, kert Padlólap

Hangulat és design a teraszon

A terasz, kerti pihenők azon helyei otthonunknak, környezetünknek, ahol kellemes hangulatban tölthetjük el az időt barátainkkal, családunkkal, vagy épp kényelmesen pihenhetünk egy-egy fárasztó nap után. Fontos tehát, hogy a teraszunk ízlésünknek megfelelően otthonos és praktikus is legyen, mind berendezés, mind burkolat tekintetében.

Teraszunk burkolata többféle lehet, igényeink és fantáziánk szabnak határt a lehetőségeknek. A terasz megfelelő kialakítása (lejtés) és vízszigetelése lehetőséget ad kültéri fagyálló kerámia padlólappal történő burkolásra is.

A Khan Madera padlólap kollekció kitűnő választás teraszra, vagy akár a nappali burkolataként is, így a nappaliból a teraszra kilépve egységes padlófelület desing valósulhat meg. E padlólapok felületét dinamikus, élethű fa textúra jellemzi, mely mozgalmas környezetet teremt. Régi fa deszkákra emlékeztető felülete igazán egyedi, különleges hangulatot sugároz. Mivel fagyálló, mázas gres lapról van szó, R12 – magas csúszásmentességgel, magas kopásállósággal, így bátran alkalmazható akár fedetlen teraszra, és kerti utak burkolataként is.

Khan Madera famintás padlólap teraszon

Famintás burkolat nappaliban és a teraszon

Mediterrán hangulat, rusztikus design, meleg és természetes kisugárzás, melyet az A.G. Tuluz és Oregon padlólap nyújt nekünk a terasz burkolataként. Természetes kisugárzását erősíti, hogy a kőmintázat valóban kis köveket (kavicsokat) jelenít meg, ezzel is fokozva a természetes kő burkolat hatást. Fagyállóságuk, és csúszámentes felületük révén tökéletes burkolata lesz teraszunknak, vagy kerti pihenő szigetünknek. Mediterrán kisugárzás, barátságos, vidéki hangulat ölel körül e lapok bármelyikének választása esetén.

A.G. Oregon padlólapok

 

Oregon kőmintás padlólap

Monumentális természetesség, romantikus kisugárzás jellemzi a Sintesi Marmolada burkolatot, mely ideális választás egy hangulatos terasz megteremtéséhez. Valódi kőhatású felültettel rendelkező lap 9 mm vastagságával, R9-es kopásállóságával fal-, és padlóburkolatként egyaránt alkalmas. A kültéri közlekedő felületeket, járdát is bátran burkolhatjuk vele, hisz R11-es, fokozottan csúszásmentes felülettel rendelkezik. Designját tekintve szinte kőtéglákkal, kőtömbökkel találkozunk a burkolt felületen.

Sintesi Marmolada burkolat kerti pihenőben és kerti utakon

 

Terasz inspiráció: Keros Redstone padlólappal

Kerti pihenő

 

Read previous post:
Kültéri burkolás: a terasz burkolása

A terasz, vagy kerti pihenő, esetleg kerti utak burkolata is lehet kerámi padlólap. Azonban a burkolat, és a burkolási segédanyagok...

Close