Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Hozzuk közelebb otthonunkhoz a természetet

Töretlen népszerűségnek örvendenek a famintás padlóburkolatok az idei évben is. A 2017-es lakberendezési trendekbe tökéletesen beleillenek, időtálló minőségükkel, természetes megjelenésükkel magukkal ragadják a hétköznapok emberét éppúgy, mint a lakberendezőket.

A fa deszkákra, lecekre emlékeztető padlóburkolatok a faerezetes mintázatukkal, különböző méretekben és színárnyaltokban érhetőek el, s megjelenésükkel melegséget sugárzó otthont teremtenek családi házak és lakások helyiségeiben egyaránt.

A hidegburkolat, s ezáltal a padlólap gyártásban megfigyelhető hihetetlen tempójú innovációnak köszönhetően ezek a termékek szinte tökéletesen utánozzák a természetes fa megjelenését. A 2017-re várható padlólap trendek ki is aknázzák az élethű felületek megjelenését.

og-timber-fahatasu-padlolap

O.G. Timber Cedro és Rovere padlólap

A famintás padlólapok általánosan elmondható, hogy különböző méretekben, a fához megszólalásig hasonló kivitelben, hatalmas választékban elérhetőek, és bátran alkalmazhatjuk őket otthonunk bármely részébe! Legyen szó konyhaburkolatról, fürdőszoba vagy akár nappali burkolatról, a fahatású kerámiaburkolat megállja a helyét a nedves helyiségekben, és a meleg, barátságos nappaliban is.

A fürdőszobába vagy a konyhába a természetes fa burkolat, a parketta, vagy a laminált padló nem igazán megfelelő, azonban bármely famintás padlólap család is legyen szimpatikus, tökéletes választás lesz, hisz a famintás padlólapok általában igen magas kopásállósággal rendelkeznek, valamint hidegburkolat lévén vízállóak (megfelelő fugázás elengedhetetlen). A mai modern technikának, és gondos kivitelezésnek köszönhetően avatatlan szemek meg sem mondják, hogy nem természetes fa burkolatot látnak.

A fahatású hidegburkolatok design szempontjából is kiemelkedőek, hisz különleges természetességet varázsolnak otthonunk bármely helyiségében. Adott termék műszaki paramétereit figyelembe véve bátran alkalmazhatjuk:  konyhába, előterekbe, egyéb közlekedő helyiségekben, valamint nappali padlójára.
A hidegburkolatok zöme padlófűtés esetén is alkalmazható, így hálószobánkat is burkolhatjuk famintás kerámialap, nem fog fázni a talpunk télvíz idején sem.

Del Conca In/Out LG9 Grip

Del Conca In/Out LG9 Grip padlólap

Általános jellemzőik:

  • magas kopásállóság
  • fagyállóak, kül-, és beltérbe is (adott termék műszaki paramétereit kérjük a kereskedőtől!)
  • padlófűtés esetén is alkalmazható
  • természetes megjelenés
  • többféle szín és színárnyalat

Felhasználási területek – ötletek:

  • konyhába
  • nappaliba
  • fürdőszobába
  • szobába
  • erkély-, teraszburkolat
  • egyéb, közlekedő helyiségek
  • falburkolat (a fal teherbírásának és adott termék méreteinek, lapvastagságának, súlyának függvénye!)

Ha otthonunkban, környezetünkben egységet szeretnénk teremteni, bátran burkoljuk az erkélyt, teraszt is fagyálló, kültérben is alkalmas famintás padlóburkolat.

A fahatású padlóburkolat természetességet, békét, nyugalmat sugároz a fa hatásnak köszönhetően, és egy-egy hétköznapi rendrakás, kisebb takarítás sem okoz különösebb nehézséget hidegburkolattal burkolt felülteken. Válasszunk bátran fahatású hidegburkolatot, és megteremti otthonunk melegét, barátságos kisugárzását.

famintas-padlolap-natural-nocechiaro

Natural Noce Chiaro padlólap

famintas-zalakeramia-amazonas-1

Zalakerámia Amazonas padlólap

famintas-padlolap-Beryoza_Bison_Smoky

Beryoza Bison Smoky padlólap

 

Read previous post:
Új színben az otthonunk 2.

Otthonunk megújulásának egyik legjobb módja, ha falfestésbe kezdünk. Válaszuk ki a szín, szerezzük be a szükséges eszközöket, és hozzá is kezdhetünk...

Close