Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Kő és fa találkozása otthonunkban

A lakberendezésben töretlen népszerűségnek örvendenek a fa és a kő burkolatok. A technikai fejlődésnek köszönhetően ma már elérhető áron vásárolhatunk a természetes kőre, vagy a fára megszólalásig hasonló megjelenésű burkolóelemeket. 

Mind a kőburkolat, mind a faburkolat nagyon jól illeszthető szinte bármilyen stílushoz. Ha e két burkolatot kombináljuk, egyszerre teremthetünk akár modern környezetet is rusztikusan barátságos kisugárzással.

famntas-woodcraft-beige

Woodcraft beige padlólap például jól párosítható a Fabrostone Rustica vagy Decobrick falburkoló téglával

A világos és a sötétebb színek kedvelői is találnak megfelelő, egymással harmonizáló színáranyalatú termékeket az egyes kőhatású fal, vagy kőmintás padlólap gyártók, valamint a fahatású padlólap, laminált padló gyártók termékkínálatában.

A fa és a kő mint építőelem, jelen van az emberiség életében a kezdetektől. Manapság már dekorációs céllal használjuk bel-, és kültérben egyaránt mindkettőt, hisz a nyüzsgő mindennapokból a természet közelségét idéző, barátságos otthont adó lakásunkba tudunk nap mint nap menekülni.

Akár modern megjelenésű, luxust árasztó, ám barátságos otthon a tervünk, akár a minél személyesebb, a letisztult, olykor hűvös design-t kedvelők szerint zsúfoltan dekorált, emberközeli otthon a vágyunk, a fa-, és kőhatású burkolatok segítenek a vágyaink beteljesítésében.

Fa padló, vagy fahatású padlólap illetve laminált padló nagyon jól kombinálható kőmintás falburkolattal, valamint bontott tégla hatású falbrukolattal egyaránt. Világos, esetleg kopottnak ható kivitel, vagy erőteljes, élénk, sötétebb színek egyaránt barátságossá teszik a teret.

fabrostone-rustica-belter

Fabrostone Rustica falburkoló tégla jól párosítható pl. egy Classen laminált padlóval

A fa és a kő napjaink lakberendezésében, a 2017-es trendekben is jelen van, ahogy jelen volt az emberiség létének kezdetétől mindig is környezetünkben.

A látható fa gerendák, a fa parketta, hajópadló, vagy a kényelmesebben fektethető, kezelhető famintás padlólap, laminált padló elérhető áron hozza el otthonunkba a fa természetességét, mindez kőmintás falburkolattal párosítva a nyugtatóan természetes, olykor rusztikusan naturális kisugárzással megalkotja az utánozhatatlanul otthonos összképet modern vagy klasszikus stílus esetén is.

 

ko-es-fa-kozlekedo

Fahatású padlólap, kőmintás falburkolat díszítés a falon

Ez a közlekedő kialakítható például a Fabrostone Cortona falburkoló család, a Monte Carlo, vagy a Firenze termékcsalád termékeivel. Padlóra fahatású padlólapot ajánlunk, közlekedő helyiség lévén magas kopásállósággal.

ko-es-fa-furdoszoba

Fahatású burkolat padlón, falon, kőburkolattal kombinálva

Ezt a megjelenést elérhetjük alacsonyabb költségvetéssel, mintha valódi fával burkolnánk, és kőfalat építenénk. Egy jól megválasztott kőmintás falburkolat, famintás padlólappal elhozza a naturális érzést fürdőszobánkba, időtálló, kényelmesen, könnyen tisztán tartható verzióban.

ko-fa-ragno-fornace-02-1

Kőhatású fal, famintás padló modern, minimalista enteriőrben

Ragno Fornace burkolat kollekció darabjait falra és padlóra is burkolhatjuk egyaránt. Fahatású padlóval kombinálva igazán barátságos összképet teremt minimalista stílusú otthonokban is.

 

 

Read previous post:
Hozzuk közelebb otthonunkhoz a természetet

Töretlen népszerűségnek örvendenek a famintás padlóburkolatok az idei évben is. A 2017-es lakberendezési trendekbe tökéletesen beleillenek, időtálló minőségükkel, természetes megjelenésükkel...

Close