Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Így lesz tökélestes a fürdőszoba: a különleges, exkluzív fuga titka

Ha igazán különleges, exkluzív fürdőszobai burkolatra vágyik, a fugázó kiválasztásakor érdemes a Mapei Kerapoxy Design fugázójában gondolkodni, mely önmagában egy selyemfényű epoxy fugázó, melyhez Mapeglitter csillámot keverhet, a még különlegesebb hatás érdekében.

A Mapei Kerapoxy Design fugával meglepően látványos lesz a burkolat. Különleges, exkluzív felület érhető el vele.

A Mapeglitter csillám használatakor fontos, hogy a szokottnál hosszabb ideig simítsák a felületet a fugázó filccel, ezáltal simul ki a csillám a fuga felületére. A munka végeztével a felületet ajánlott tiszta, forró vízzel alaposan átmosni a fugafátyol maximális eltávolítása érdekében.

A Mapei Kerapoxy Design fugázó egy kétkomponensű, dekoratív epoxi fugázóanyag saválló fugahézagokhoz (15 színben választható), ideális üvegmozaikokhoz. Ragasztóként is használható. Saválló, nagy mechanikai szilárdság jellemzi. Használható kerámia burkolathoz, kőlap burkolathoz, a bel- és kültéri üvegmozaikhoz, különösen művészi, dekoratív fugázására. Nagyméretű padlók és burkolóanyagok fugázására is alkalmas, ipari környezetekben is ajánlott. Járható kb. 24 óra múlva, teljesen terhelhető: 4 nap múlva, és ekkorra a felületek vegyszerállóak is.

A Mapei Kerapoxy Design fugázó otthonunk bármelyik helyiségében lenyűgöző megoldást jelenthet, nemcsak a fürdőszobában.

A fentieken túl az epoxi fugázóknak vannak egyéb más előnyei is a cementbázisú fugával szemben.

1. Talán a legfontosabb előny a rendkívüli tartósság, amely mind a színére, mind a mechanikai tulajdonságára igaz. Későbbi foltosodásból, repedésből adódó kellemetlenségekre nem kell számítani.
2. A kiválasztott fugaszín szárazon, és vizesen is egységes marad.
3. Tisztíthatósága az anyaga, és a felülete miatt lényegesen könnyebb, mint a cementes fugázóké, mivel nem szívja magába a vizet és a szennyeződéseket.
4. A felülete sima, selyemfényű.
5. Vegyszerállósága családi házas környezetben is rendkívüli előny, hiszen például az épített zuhanyzó, mosdópult, konyhapult tisztításakor az erős vízkőoldó szereknek is ellenáll.

More in Beltér, Burkolat, Csempe, Fürdőkád, zuhanykabin, Fürdőszoba, Konyha, Otthon, lakás, Padlólap
Így lesz tökéletes a fürdőszoba: a penészmentes fuga

Egy-egy feújítást hosszú évekre tervezünk, ezért érdemes gondosan kiválasztani az alapanyagokat is, hogy hosszú távon megbízható, penészmentes lehessen a fürdőszobánk.

Close