Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Így lesz tökélestes a fürdőszoba: a különleges, exkluzív fuga titka

Ha igazán különleges, exkluzív fürdőszobai burkolatra vágyik, a fugázó kiválasztásakor érdemes a Mapei Kerapoxy Design fugázójában gondolkodni, mely önmagában egy selyemfényű epoxy fugázó, melyhez Mapeglitter csillámot keverhet, a még különlegesebb hatás érdekében.

A Mapei Kerapoxy Design fugával meglepően látványos lesz a burkolat. Különleges, exkluzív felület érhető el vele.

A Mapeglitter csillám használatakor fontos, hogy a szokottnál hosszabb ideig simítsák a felületet a fugázó filccel, ezáltal simul ki a csillám a fuga felületére. A munka végeztével a felületet ajánlott tiszta, forró vízzel alaposan átmosni a fugafátyol maximális eltávolítása érdekében.

A Mapei Kerapoxy Design fugázó egy kétkomponensű, dekoratív epoxi fugázóanyag saválló fugahézagokhoz (15 színben választható), ideális üvegmozaikokhoz. Ragasztóként is használható. Saválló, nagy mechanikai szilárdság jellemzi. Használható kerámia burkolathoz, kőlap burkolathoz, a bel- és kültéri üvegmozaikhoz, különösen művészi, dekoratív fugázására. Nagyméretű padlók és burkolóanyagok fugázására is alkalmas, ipari környezetekben is ajánlott. Járható kb. 24 óra múlva, teljesen terhelhető: 4 nap múlva, és ekkorra a felületek vegyszerállóak is.

A Mapei Kerapoxy Design fugázó otthonunk bármelyik helyiségében lenyűgöző megoldást jelenthet, nemcsak a fürdőszobában.

A fentieken túl az epoxi fugázóknak vannak egyéb más előnyei is a cementbázisú fugával szemben.

1. Talán a legfontosabb előny a rendkívüli tartósság, amely mind a színére, mind a mechanikai tulajdonságára igaz. Későbbi foltosodásból, repedésből adódó kellemetlenségekre nem kell számítani.
2. A kiválasztott fugaszín szárazon, és vizesen is egységes marad.
3. Tisztíthatósága az anyaga, és a felülete miatt lényegesen könnyebb, mint a cementes fugázóké, mivel nem szívja magába a vizet és a szennyeződéseket.
4. A felülete sima, selyemfényű.
5. Vegyszerállósága családi házas környezetben is rendkívüli előny, hiszen például az épített zuhanyzó, mosdópult, konyhapult tisztításakor az erős vízkőoldó szereknek is ellenáll.

Read previous post:
Így lesz tökéletes a fürdőszoba: a penészmentes fuga

Egy-egy feújítást hosszú évekre tervezünk, ezért érdemes gondosan kiválasztani az alapanyagokat is, hogy hosszú távon megbízható, penészmentes lehessen a fürdőszobánk.

Close