Beltér Burkolat Csempe Otthon, lakás Padlólap

Káprázatos felületek – Zalakerámia Pirit család

A Zalakerámia Pirit kollekció különleges színátmenetes textúrájával, valamint az egészen kivételes árnyalataival stílusok egész sorához létrehozhatjuk a tökéletesen illeszkedő hidegburkolat kompozíciót.

A Pirit család csempéi bézs, világos és sötétszürke, valamint bronz színekben készülnek. A padlólapok pedig sötétszürke és bronz tónussal. De egyáltalán ne hétköznapi árnyalatokra gondoljunk. A Pirit termékek felületének megálmodásakor a Zalakerámia valami egészen lenyűgözőt alkotott.

pirit3A fémes hatású bronz színű Pirit csempék és padlólapok fényűző, pazar megjelenésű felületeket adnak. Már-már egykori főúri otthonokra jellemző pompát és luxust sugároznak, legyen szó akár fürdőszobáról, akár nappaliról.

Ha a szürke Pirit darabokat helyezzük túlsúlyba, akkor akár egy minimalista, vagy indusztriális stílusú otthonba is tökéletesen belesimuló hidegburkolatot tervezhetünk meg.

pirit2A bézs Pirit csempével a fenti lehetőségeket finomíthatjuk, vagy akár további lakberendezési trendeknek megfelelő összképet is kialakíthatunk.

Természetesen ha a változatosságról van szó, akkor a Zalakerámia a dekorelemek vonatkozásában sem hagy minket cserben.

Mind a méret, mind a stílus tekintetében többféle Pirit dekorcsempe és listello közül válogathatunk. Az mindegyik darabra igaz, hogy a sötétebb szürke és bronz árnyalatok határozzák meg őket.

pirit4A virágmintás Pirit dekorok között találunk a csempék méretével megegyező 25 cm*40 cm-es dekorcsempéket valamint listellot is. Könnyedebb hangulatúvá varázsolják az összképet.

A Metallo fantázianevű dekorelemek szintén kétféle méretben készülnek. De a retro hatású mintázatukkal inkább bohókás irányba viszik el a velük burkolt falfelületeket.

A Pirit padlólapok 33,3 cm*33,3 cm-es mértben készülnek. Kopásállóságuk magas (PEI IV), fagyállóak, valamint padlófűtés használata mellet is alkalmasak a burkolásra.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Letisztult és üde fürdőszoba – Zalakerámia Portofino termékcsalád

A Zalakerámia Portofino fürdőszobai kollekció matt felületével, visszafogottan csíkos hatású burkolattextúrájával kifinomult és elegáns felületeket alkot. A család finom színvilága...

Close