Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Karakteres padlólap, visszafogott eleganciával: Redstone padlólap kollekció

A biztonságot nyújtó kisugárzás, a letisztult design egy békét, melegséget sugárzó otthon egyik jellemzője. E hangulat alappillére egy pozitívan ható állandóságot képviselő, visszafogottan elegáns padlólap lehet. A Keros Redstone padlólap kollekció visszafogottsága, biztonságot sugárzó, már-már robosztus kisugárzása tökéletes választás.

A Redstone paldólapok letisztult eleganciát képviselő kisugárzása indusztriális vagy ipari, de akár klasszikus, vagy épp modern otthonokba is tökéletesen illeszkedik. Melegséget árasztó, visszafogott színvilága igazán barátságos környezetet teremt, kül-, és beltérben egyaránt.

A Redstone padlólapok nevébő is ered a karakteressége, kőhatású, strukturált felülete rusztikus design-t varázsol, letisztult megjelenése azonban mégis modernné teszi.

Terasz, Keros Redstone padlólap

E padlólap a lakberendezők álma, hisz tökéletes hátteret, alapot biztosít a berendezésnek, nem hivalkodó, nem vonja el a figylmet a design bútorokról, egyéb berendezési tárgyakról. Tökéletes választás nappaliba, konyhába, nagyobb igénybevéltelnek kitett helyiségekbe, folyosókra… a lakás szinte bármely helyiségében megállja a helyét. Sőt, – mivel fagyálló gres padlólap – kültérre is bátran burkolhatjuk (terasz, erkély, kerti pihenő… és még sorolhatnánk). Mi több, akár a garázs burkolata is lehet Redstone padlólap!

A Redstone padlólapok többféle méretben, és letisztult színekben érhetőek el, így szinte bármilyen design igényt kielégítenek. Beige, Gris (világos szürke), Acero (sötét szürke), Crema színekből választhatunk, 33x33cm, 30×60 cm, és egészen nagy, 60×60 cm-es méretekben.

A Keros Redstone padlólap kollekció tagjai fagyálló, mázas gres padlólapok, PEI 4. (magas) kopásállósággal, R10 csúszásmentes felülettel. Padlófűtés esetén is burkolhatóak otthonunk bármely helyiségébe.

Karakteres design, mégis visszafogott elegancia jellemzi a Keros Redstone padlólapokat, mellyel pozitív állandóságot, barátságos otthont teremthetünk.

Hálószoba, Keros Redstone padlólap

Read previous post:
Natur gres lapok az időtálló padlóburkolatért (bármelyik helyiségben)

Ha igazán sokoldalú, valóban strapabíró, időtálló padlólapot keres otthona helyiségeibe, vagy akár gazdasági helyiségekbe, garázsba, esetleg ipari szintű felhasználásra, akkor...

Close