Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Kavics körök a padlón gyorsan, a Moonstone padlólappal

Igazán különleges padlólapot kínál számunkra a gyártó a Moonstone 3D-s kavicsmintás padlólap formájában. Természetes kisugárzás, mintát kiadó padlólap felhasználásával. Ugye, milyen furcsán hangzik?

Elsőre valóban furcsán hat, hogy természetes hatású padlólap természetes, ám mégis mintát ad ki.

A Moonstone padlólapokkal viszont valóban sikerült megalkotni ezt az eredményt. E padlólapok kavicsos mintázatát negyedköríves elrendezéssel tervezték, így a lapokat burkolva kör mintázatot kapunk, mintha a kis színes kavicsokat hosszas munkával illesztettük volna szabályos körökké a burkolaton. Egy-egy padlólap mérete 33,3×33,3 cm-es, így a burkolás gyorsnak mondható, és több lapot összeforgatva szolid ám természetközeli kisugárzású, barátságos burkolatot kapunk.

A Moonstone padlólap megalkotása során a műszaki paraméterekre is nagy hangsúlyt fektettek, hisz egy kőmintás padlólaptól elvárható, hogy kül-, és beltérbe egyaránt felhasználható legyen.
E padlólapok fagyálló, gres padlólapok, így burkolhatjuk beltérbe, és teraszra, erkélyre egyaránt, hogy megteremthessük otthonunk valódi egységét. Kültéri felhasználás esetén a csúszásmentességre is gondolnunk kell. A Moonstone padlólapok R10 csúszásmentes felülete biztonságos közlekedést biztosít kültérben is.

Beltéri felhasználás esetén felmerülhet a kérdés, hogy mi a helyzet, ha padlófűtés van az otthonunkban. A Moonstone padlólap padlófűtés estén is burkolható, flexibilis csemperagasztóval és fugázóval.

PEI 4-es kopásállóságának köszönhetően a lakás bármely helyiségének burkolata lehet. Konyhába, nappaliba, közlekedő helyiségekbe is kitűnően alkalmas, bírja az igénybe vételt.

Különleges design és jó műszaki paraméterek jellemzik a Moonstone padlólapokat. Természetes, barátságos milliőt teremt e padlólap a lakás bármely helyiségében, 5 év gyártói garanciával.

Read previous post:
Természetesség, mintás padlón

Otthonunk felújítása, vagy az építkezés során a megfelelő alapanyagok, köztük a padlóburkolat kiválasztása hosszas tervezés után sem egyszerű. Ám ha...

Close