Beltér Burkolat Laminált padló Otthon, lakás Padlólap

Melegséget sugárzó, természetes otthon laminált padlóval

Természetes megjenelés, egyszerű felhasználás, időtálló minőség jellemzi a Kronotex laminált padlókat. Rendkívül könnyen, ragasztás nélkül brukolható melegburkolatok, és szinte otthonunk bármely helyiségében alkalmazhatóak, természetes fa mintázattal.

A Kronotex Standard laminált padlók elérhető áron, kiváló minőségben teremtenek természetességet otthonunkban. Ha melegséget sugárzó burkolatot keres otthonába, a laminált padló a tökéletes választás.

A Kronotex gyár laminált padlólapjai környezetbarát technológiával készülnek, rendkívült tartósak, otthonunkban történő felhasználás esetén a gyártó 20 év garanciát vállal. (Közületi felhasználás – éttermek, kávézók burkolataként – ez 3 évre csökken.)

A Kronotex Standard laminált padlók tölgyfa erezettel készülnek, többféle színárnyalatban. Vastagságuk 7 mm, magas kopásállósággal rendelkező laminált padlók.
Természetközeli, melegséget sugárzó otthont laminált padlóval a legegyszerűbb megteremteni, modern, klasszikus, vagy mediterrán stílus esetén is. A faerezettel rendelkezől laminált padlók szinte bármely lakberendezési stílusba beilleszthetők.

A fára megszólalásig hasonlító aprólékos faerezett design-ja a valódi fától szinte megkülönböztethetetlenné teszi a Kronotex Standard laminált padlókat.

A laminált padlók több rétegből állnak, anyaguk 90% faőrlemény, erre kerül a színtartó, karc-, és kopásálló kopóréteg, ami a Kronotex Standard laminált padlók esetén magas kopásállóságot biztosít.

Laminált padlólapok előnyei:
– ragsztás nélkül, illesztéssel könnyen fektethető
– kopás-, karcálló
– színtartó
– könnyen tisztítható
– nem maradnak meg rajta a foltok, cigarettanyomok
– ellenáll a nedvességnek

A Kronotex gyár a termékek anyagában, és a gyártástechnológia során is nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A laminált lapjainak anyaga 90%-ban fa-rost, 10% -ban környezetbarát kötőanyag – nem tartalmaznak lágyítókat, növényvédő szerket, vagy egyéb, az egészségre káros adalékanyagokat.

Ha természetközeli, hangulatos, barátságos otthont szeretnénk, egészségre ártalmas anyagok nélkül, a Kronotex laminált padló ideális választás, hisz fektetéséhez sem kell ragasztóanyagot használni. A megfelelő kigegészítőkkel tökéletes és harmonikus padló az eredmény.

Read previous post:
Laminált padló fugával? Létezik!

Ha igazán különleges, valódi fa padlóra emlékeztető melegburkolatot szeretne otthonába, válasszon V-fugával rendelkező laminált padlót. A fugázott laminált padló valójában...

Close