Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Keros BG 60*60-as élcsiszolt padlólapok

A Keros BG 60*60-as padlólapok a legújabb fejlesztések felhasználásával, mint a digitális technológiával készült mázréteg, kiváló minőségű élcsiszolt kivitelben készülnek. Találkozik bennük az innováció és a klasszikus, az örök divatot jelentő fekete-fehér színkombináció.

A Keros BG 60*60-as padlólapokat az különbözteti meg a hagyományos burkolatoktól, hogy nem égetés előtt nyerik el végleges méretüket, hanem az után vágják és csiszolják őket végleges állapotukra. Ennek a magas minőségű technológiának köszönhetően a kész lapok mérete tizedmilliméter pontossággal egyezik, a sarkaik derékszöget zárnak be és a lapok széle tökéletesen egyenes a precíziós vágásnak köszönhetően.

keros2keros3A nagyfokú méretegyezőség lehetővé teszi, hogy a burkolás során pár milliméteres fuga használata is elegendő. Ha a padlólappal egyező, vagy harmonizáló fugát választunk, az szinte észrevétlen marad, ezzel is elősegítve az elegáns látványt. Mivel azonban nagyméretű lapokról van szó, arra különösen fontos odafigyelni, hogy a burkolandó felület egyenetlenségektől mentes, tökéletesen sima legyen.

A Keros BG élcsiszolt padlólapok a legmodernebb digitális technológiával készülnek. Az ezzel az eljárással készült burkolatok megjelenése leginkább a nagyfelbontású, fotó minőségű tintasugaras keros4nyomtatók munkájához hasonlítható. Lehetővé válik a lapok gyártásakor a hiteles, darabonként egyedi és a természetes tökéletlenségeket is idéző mintát kialakítani.

A Keros BG lapokkal lehetőségünk van az eleganciát sugárzó fekete-fehér lerakási módra, ahol a sötét és a világos szín kiegyensúlyozza egymást, ezzel megteremtve a harmóniát. De ha lágyítani szeretnénk a kontrasztokat, vagy izgalmasabb mintákkal próbálkoznánk, a bézs és szürke árnyalatú lapok lesznek segítségünkre.

A különleges minőségű Keros BG 60*60-as padlólapok fagyállóak, PEI III (közepes) kopásállósággal rendelkeznek, öt év garanciával kaphatóak.

 

Read previous post:
Sintesi Ceramica Explorer padlólapok

A Sintesi Explorer különleges mázrétegének kialakításához az oxidálódott fémek adták az ihletet. A sötétebb árnyalatok igazán karakteres látványt nyújtanak, a...

Close