Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Miért válasszak vinyl padlóburkolatot?

A vinyl padlóburkolatok egyre népszerűbbek hazánkban is. Ami nem meglepő, hisz rendkívül sokoldalúan felhasználható burkolatról van szó, mely mind minőség, mind esztétikum szempontjából magas színvonalat képvisel.

A vinyl padlóburkolatok teljesen vízállóak, így tökéletes választás lehet fürdőszobába, konyhába, vagy egyéb vizes helyiségekbe is. Melegburkolat lévén ideális padlót szolgáltat a nappaliban, sőt! a hálóban, vagy a gyerekszobában egyaránt.

Fontos megemlítenünk, hogy a vinyl padlólapokat akár falburkolatként is felhasználhatjuk!

5 +1 ok, amiért érdemes vinyl burkolatot választani:

1. rendkívül jó lépéshang csillapítás
Ez az egyik kimagasló előnye a többi burkolattípushoz képest. Egyrészt nem kopog annyira, mint a parketta, vagy a laminált padló, másrészt az idő előrehaladtával sem szárad össze, nem recseg, és nem deformálódik el.

2. vinyl burkolat esetén nem kell burkolatváltót alkalmazni
Nagy összefüggő terekben, vagy ha otthonunkban mindenhol ezt a típusú padlót választjuk, nincs szükség burkolatváltókra, amelyek megtörik a teret.

3. sokoldalúan használható
Nem csak padlót, hanem akár falakat is burkolhatunk vinyl burkolattal, és a vizes helyiségekben is kiválóan alkalmazható, ennek révén érdekes egyedi összhatást érhető el.

4. rendkívül strapabíró burkolat
Otthonunk mellett, nagy forgalmú helyeken, közintézményekben is alkalmazható magas kopásállósága miatt, amely egyéb bevonattal még tovább növelhető.

5. tisztítása, tisztán tartása egyszerű
Langyos mosószeres vízzel könnyen tisztán tartható, megfelelő tisztítófejjel, akár gépi tisztítással is.

+1: Padlófűtés esetén is alkalmazható a vinyl padlóburkolat!

Ha alapos mérlegelést követően úgy döntünk a vinyl a legmegfelelőbb otthonunk burkolására, már csak a bőséges szín- és mintaválaszték okozta kihívással kell megküzdenünk. A minőségben biztosan nem fogunk csalódni.

Read previous post:
Mi is az a vinyl padló?

A Vinyl padló említése esetén sokaknak szinte azonnal az évtizedekkel ezelőtt nagy divatnak örvendő linóleum ugrik be. Bár annyi igaz,...

Close