Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

Modern, de mégis rusztikus – Zalakerámia Cordoba padlólap család

A Zalakerámia Cordoba kőhatású padlólapok természetességet csempésznek otthonunkba. Megjelenésükkel és színeikkel egy rusztikus mediterrán otthon minden pozitívumát megtalálhatjuk bennük. Ugyanakkor a legújabb gyártási technológiának és a mai elvárásokhoz igazított felületnek köszönhetően mindezt modern formában.

A Cordoba padlólapokkal meleg, otthonos hangulatot teremthetünk otthonunkban. Ez a harmonikus látvány nemcsak a házunk vagy lakásunk összképét teszi szebbé, hanem hat ránk, a lelkünkre is. Így a praktikum és esztétikum mellett elősegíti a mindennapok teljesebbé, kiegyensúlyozottabbá tételét is.

cordoba4Az erőteljesebb világos és sötét terrakotta árnyalatok mellet bézs színű is található a Cordoba padlólapok között. Így lehetőségünk van az adott helyiség méretéhez, funkciójához, és persze a saját ízlésünkhöz leginkább illeszkedő tónus megválasztására.

cordoba2A Cordoba kollekció karakteres színátmenetes felületével, és gazdag színeivel otthonunkban nem csak kiegészítő szerepet fog betölteni, hanem akár a vezető szerepet is átengedhetjük neki. A fagyállóságnak köszönhetően pedig akár teraszon is használhatjuk. Sőt, ha amerikai konyhás nappaliban, vagy nappaliban és teraszon kombinálva választjuk a Cordoba padlólapokat, akkor kiváló lehetőségünk nyílik a terek egybenyitására és ezáltal megnövelésére.

cordoba3A Cordoba matt felületű mázas gres padlólapok 30 cm*30 cm-es méretben készülnek. A kirakási minták variációinak számát tovább növeli, hogy a Cordoba családban két padlódekor is megtalálható. Ráadásul egy világosabb, valamint egy sötétebb árnyalatban, így minden elképzeléshez megtalálhatjuk a tökéletesen illeszkedő dekor elemet.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Padlóburkolatok kopásállósága

A padlóburkolatok kopásállósága és karcállósága nagyon fontos tulajdonság, hisz ezen tényezők befolyásolják, hogy mely helyiségek burkolására alkalmas az adott padlólap....

Close