Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Modern fürdőszoba változatosan – Zalakerámia Vario kollekció

A Zalakerámia Vario termékcsaládban minden megvan, ami egy modern, trendi fürdőszoba kialakításához nélkülözhetetlen. Változatos árnyalatú, nagyméretű csempék, azokhoz illeszkedő stílusú padlólapok, valamint rendkívüli változatosságban készülő dekorcsempék és listellok.

A Vario család matt felületű csempéi a ma rendkívül népszerű, 25 cm*40 cm-es méretben készül. A színek tekintetében széles választék áll rendelkezésre. A gazdag sötétbarna mellett, visszafogottabb fehér és bézs, valamint az ipari stílust idéző világos és sötétebb szürke közül is választhatunk.

vario2Ráadásul a Vario termékcsaláddal mindezt megkapjuk kétszer. Hiszen minden árnyalatból rendelkezésre áll egy egyszínű felületű, valamint egy domború hatású variáció is. Így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes stílust, aszerint, hogy diszkrétebb, vagy játékosabb falburkolatra vágyik.

A Vario csempék nagyszerű kiegészítői a 33,3 cm*33,3 cm-es padlólapok. A sötétbarna és szürke padlóburkolók remek alapot teremtenek a Vario csempékkel burkolt falfelületekhez. A padlón megjelenő sötétebb árnyalatok stabilitást sugároznak, szilárd alappal látják el a fürdőszoba megjelenését.

vario1A Vario kollekció a dekorcsempék és listellok vonatkozásában sem mindennapi. Változatos stílusú, méretű és árnyalatú darabok között válogathatunk.

A Vario család tagja két mozaik mintás dekorcsempe. Méretük 25 cm*25 cm. Az egyik elemet a szürke színek uralják, a másikat pedig a bézs és a sötétbarna kombinációja. A mozaik mintázat örökzöldnek számít, így számtalan stílushoz képes alkalmazkodni ez az arculat.

vario5A Vario termékcsaládban találunk két listellot is. Ezekkel, a 40 cm*4,5 cm-es méretnek köszönhetően, a fürdőszobát látványosan körülölelő díszcsíkokat rakhatunk ki.

A maximális változatosságért a Vario kollekció tartalmaz a csempék méretével egyező, 25 cm*40 cm-es dekorcsempéket is. Háromféle dizájn közül választhatunk. A Verbena fantázianevű darabok finom virág motívummal és négyféle árnyalatban kaphatóak. A Vision dekorcsempék visszafogott csíkos felülettel készülnek. A Verso darabok pedig érdekes, sávokból álló mintát kaptak, melynek szépsége hosszanti, nagyobb felületű kirakás esetén érvényesül. Ez utóbbi két termék bézs és szürke árnyalatban elérhető.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Fabrikett használata

Ha még csak most ismerkedik a fabrikettel, mint fűtőanyaggal, első, és legfontosabb tudatnunk, hogy fabrikettel fűthetünk kályhában, kandallóban, vagy bármely...

Close