Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Modern, kifinomult kisugárzás a kertben különleges burkolattal

Korábban a Semmelrock AirPave kültéri gres porcelán lapokat mutattuk be, melynek kitűnő alternatívája a Novabell StorneCreek kültéri porcelán lap. Ideális, exkluzív padlólap minden kültéri környezetbe, legyen az otthoni vagy közületi szabadtéri felhasználás.

A kifinomult design és fektetési lehetőségek igazán modern környezet kialakítását teszik lehetővé kertben, teraszon, vagy a medence körül egyaránt. A stílusos design kiegészül egy nagy 60x60cm-es, nagynak mondható lapérettel, 2 cm lapvastagsággal, ami igazán strapabíró adottságokkal is felruházza a Novabell StoneCreek lapokat.

A lapok méretpontosságának köszönhetően szoros illeszthetőségre is lehetőséget ad, így igazán letisztult, exkluzív felület alakítható ki.

Sokrétű felhasználhatóságát mi sem bizonyítja jobban, hogy többféle fektetési mód közül is választhatunk, attól függően is, hogy hová, milyen területre szeretnénk burkolni.

Ideális burkolata lehet közületi felhasználás esetén étteremnek, kávézónak, és teraszuknak, nyilvános terek, közlekedő útvonalaknak, valamint hotelek is exkluzivitást sugárzó felületeket alakíthatnak ki bel-, és kültérben, medence körül egyaránt.
Lakossági, tehát otthoni felhasználásának szinte csak a fantáziánk szabhat határt. Ajánljuk kerti utak, teraszok, kerti pihenő burkolataként, vagy akár medence körül, és akár tetőteraszra is. Bátran engedjük szabadjára fantáziánkat.

A desing mellett fontos kiemelnünk a Novabell Stoncreek porcelán padlólapok praktikusságát is. Hisz az exkluzív, elegáns terasz, kerti burkolat nem fakul, hosszú élettartamú, szilárd és tartós. Mind ezek mellett az sem mellékes, hogy könnyen tisztítható, karbantartható. Sőt! Mi több, felszedhető, átrendezhető, áttelepíthető, tehát újra rakható mindenféle sérülés és a lapokon megjelenő nyomok nélkül (kivéve habarcsba történő fektetés esetén).

Novabell StoneCreek lapok tulajdonságai – előnyei: 
– ellenáll az időjárás viszontagságainak – fagyálló
– tűz/égés álló
– ellenáll a savnak, vegyszereknek
– nem foltosodik
– ellenáll a penésznek, nem mohásodik

Hamarosan folytatjuk…

Read previous post:
Progress lapszintező – nagyméretű burkolólappal is precíz felület

Manapság a piaci igények és lakberendezési trendek változásának hatására egyre nagyobb méretű burkolólapok, csempék kerülnek forgalomba, és bizony ezek burkolása...

Close