Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Nem mindennapi egyediség – Zalakerámia Cementi termékcsalád

A Zalakerámia Cementi padlólapok a ma rendkívül népszerű indusztriális belsőépítészeti trendek tökéletes burkolata lehet. A család színvilága és minimalista megjelenése a nagy mérettel kombinálva az ipari stílus minden kritériumának megfelel.

A Zalekerámia azonban az egyébként is divatos Cementi családot egy csavarral tette igazán vonzó kollekcióvá. A mozaik mintás padlódekorok, de különösen a régi cementlapok ihlette dekorlapok adják hozzá a Cementi kollekcióhoz azt a pluszt, ami egyedivé, és cementi2semmivel össze nem téveszthetővé varázsolja a Cementi termékcsaládot.

A Cementi kollekcióban egyesülnek az évszázados hagyományok és a legmodernebb stílusirányzatok ismérvei. Ezzel az elsőre merésznek tűnő, azonban meglepően jól harmonizáló ötvözettel a Zalakerámia kétség kívül különlegeset alkotott.

A Cementi padlólapok árnyalatai remekül illeszkednek az ipari jellegű belsőépítészeti trendekhez. A bézs, barna, világos és sötétszürke padlóburkolók lehetővé teszik letisztult, egyszerű, de mégis karakterrel rendelkező felületek kialakítását.

cementi1A Cementi dekorok mozaik mintás elemei tovább fokozzák a modern összképet. A cementlapok hagyományait követő dekorlapok pedig bájos otthonosságot visznek a felületekbe.

A matt felületű Cementi mázas gres padlólapok 30 cm*60 cm-es méretben készülnek. Normál felülettel, továbbá magas, PEI IV-es kopásállósággal rendelkeznek. Fagyállóak, padlófűtés használata mellett is alkalmazhatóak. Otthonunk bármely helyiségének burkolására tökéletesen alkalmas a Cementi kollekció.

A cementlap ihlette padlódekorok szintén 30 cm*60 cm-esek. A mozaik mintás darabok pedig kétféle méretben, 11 cm*11 cm-es, valamint 11 cm*30 cm-es változatban elérhetőek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Az otthon melege – kandallóval

Lassan beköszönt a tél, a fűtési szezonban már javában benne vagyunk. Otthonunk melegéről, a téli esték meghitt, családias hangulatáról könnyedén...

Close