Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Terrakotta természetesség – Zalakerámia Terazza padlólapok

A Zalakerámia Terazza padlóburkolókban egyesül a hagyományosan népszerű kő hatású felület, és a napsütötte mediterrán vidékeket idéző terrakotta színskála. A Terazza kollekció tehát minden ízében természetességet sugároz. A meleg árnyalatok pedig hozzájárulnak a bensőséges, otthonos élettér létrehozásához.

A Terazza padlólapokat a terrakotta árnyalatok uralják. Az egészen világos, sárgába hajló árnyalat mellett közép és sötét téglaszín teszi változatossá a Terazza termékcsaládot.

Eldönthetjük, hogy a Terazza lapokkal burkolt padlónak mennyire szánunk domináns szerepet. A világos lapok diszkrét háttérként szolgálhatnak, kiemelve a falak vagy a berendezések szépségét. A sötét Terazza lapokkal pedig karakteres, figyelemfelkeltő padlót alakíthatunk ki.

terazza4terazza5terazza2

Az azonban a Terazza család minden darabjára igaz, hogy rusztikus, a mediterrán vidéket idéző burkolatot alkotnak. Természetességükkel hozzájárulnak a hangulatos, meghitt otthon megteremtéséhez. A régmúltban gyökerező hagyományokból ihletett küllem segít a mai felgyorsult, rohanó világban lakhelyből otthont varázsolni.

terazza1A kőmintás Terazza termékekkel élvezhetjük a természetben megtalálható anyagok szépségét, de ugyanakkor a modern padlólapok minden előnye is szolgálja a kényelmünket a mindennapokban. Az egyszerű tisztán tarthatóság mellett a tartósan esztétikus megjelenés is a Terazza kollekció pozitívuma.

A Terazza padlólapok fagyállóak, padlófűtés mellett is használhatóak, magas, PEI IV-es kopásállósággal, valamint R9-es csúszásmentességgel rendelkeznek. Mindezek lehetővé teszik, hogy beltérben bármely helyiségben, továbbá kültéren is burkolhassunk a Terazza családdal.

A matt felületű mázas gres porcelán Terazza padlólapok 30 cm*30 cm-es méretben készülnek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Pazar színek és stílusok – Zalakerámia Kendo család

A Kendo termékcsalád a Zalakerámia egyik legváltozatosabb, legtöbbféleképpen variálható kollekciója. Ez a változatos színválaszték mellett a rendkívül sokszínű dekorelem kínálatnak...

Close