Burkolat Csempe Festék Konyha Otthon, lakás Padlólap

Színekkel az otthonos konyháért

A konyha a ház szíve. Ez az a hely, ahol a család minden nap összegyűlik az étkezések alkalmával, de akár sor kerülhet játékra, mélyreható beszélgetésekre, vagy akár a gyermek házi feladatának elkészítésére is. Ahhoz, hogy a konyha egy különleges, örömet adó hely lehessen, megkerülhetetlenül fontos a tökéletes színösszeállítás kiválasztása.

A konyha színeinek kiválasztásakor természetesen nem árt tisztában lenni az aktuális trendekkel, de ennél még fontosabb, hogy olyan árnyalatokat válasszunk, melyeket valóban szeretünk. A ház központi helységeként csak így tudja azt nyújtani, amit elvárunk tőle. Egy boldogságot nyújtó, hívogató menedéket biztosítani az egész család számára.

runa-entA színek kiválasztásakor a szekrények képezik a kiindulópontot. Nagy felületükkel meghatározzák az összképet. A „konfekció” bútorok színválasztéka általában a fehértől a sötétbarnáig terjed, a kettő közötti számtalan árnyalat gazdag kínálatával. Ezek a természetes színek időtlen szépségükkel a konyha ékei hosszútávon, és hideg vagy meleg árnyalatok is megtalálhatóak közöttük.

A terület, ahol a kreativitásunknak határtalan lehetőségek nyílnak, a fal- és padlófelületek kialakítása. A falfestékek végtelen számú variációt biztosítanak az árnyalatok között. A csempék és
padlólapok
világában pedig mind a forma, mind a szín tekintetében kombinációk sokasága áll rendelkezésünkre. A válogatáskor csak arra kell figyelmet fordítani, hogy a különböző panama3felületek eltérő árnyalatai egymással harmóniába kerüljenek.

A konyhapult az egyik legnagyobb felületet képviselő berendezés a konyhában, a helyiségbe lépőnek egyből szembetűnik. Érdemes semleges színeket választani e felületnek, így a csempék és festett falfelületek szépsége kap nagyobb hangsúlyt.

Miután sikerült összeállítani a tökéletes színpalettát, ne felejtkezzünk el a konyha megfelelő mesterséges megvilágításáról sem. Hiszen ahhoz, hogy a déli természetes fényár után az esti félhomályban is ugyanaz a világos, és pozitív hangulat köszönjön vissza ránk, elegendő lámpafény szükséges. A mennyezeti lámpán túl a pultmegvilágító, és fali lámpák által nyújtott lehetőségeket is aknázzuk ki.

Read previous post:
Easyplus technológia: speciális felületkezelés az Alföldi szanitereken

Az Alföldi szaniterkerámia innovációja az Easyplus technológia, mely eljárás során egy speciális mázfelületet képeznek a szaniterkerámiákon. Karcmentes, sima, tömör felületkezelés, ami megóvja...

Close