Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Természetesség modern, nagyvárosi stílusban

Különleges, színátmenetes, natúr hatású padlólapok jól illenek a természetközeli anygokkal berendezett otthonokba éppúgy, mint a modern stílusú, design otthonokba. A Sintesi Evoque kollekció padlólapjai négy színben elérhetőek.

Sintesi Evoque padlólapok fagyállóak, magas kopásálló tulajdonsággal rendelkeznek, így otthonunk bármely helyiségében felhasználhatóak. Mi több, kopásállósága révén (PEI 5) akár a garázsba is burkolhatjuk, valamint közületek számára is alkalmas, nagy forgalmú, az átlagnál erősebben igénybe vett helyiségek burkolására is tökéletes (pl. éttermek, büfék, szállodák, üzletek, garázsok).

Matt, diszkréten színátmenetes felülete, nagy lapmérete miatt a modern desgin lakások burkolataként is megállja a helyét, azonban a kissé kopottas hatású felület – mely az Evoque Fumo színnél érvényesül leginkább – az ipari, vagy a nagyvárosi stílusba is beilleszthető. A sötétebb árnyalatok igazán karakteres látványt nyújtanak, a világosabbak pedig könnyedebb, lágyabb irányt képviselnek. Ez a megjelenés remekül illeszkedik a már régóta népszerű, de mára sokat finomodott ipari és nagyvárosi stílushoz egyaránt.

A Sintesi Evoque padlólapokat R10 csúszásmentességüknek köszönhetően vizes helyiségekbe is burkolhatjuk, a konyhában, mosókonyhában is strapabíró, biztonságos design burkolatunk lehet.

Mivel fagyálló gress padlólapról beszélünk, kül-,és beltérbe egyaránt felhasználható, alkalmazásával padlófűtés esetén is időtálló burkolatot kapunk.

Az Evoque padlólap kollekció az olasz kerámia burkolat gyártás nagy múltját méltán képviseli, mind minőség mind desgin tekintetében. Egyszerűség, mégis különleges felület jellemzi e termékcsaládot, szinte univerzális felhasználhatósággal.

Read previous post:
Karácsonyra várva

Újra itt az év vége, az ünnepi időszak, amikor testünket, lelkünket igyekszünk felkészíteni a béke és szeretet ünnepére, a karácsonyra....

Close