Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Tökéletes kő hatás – Zalakerámia Atlas padlólapok

A kerámia burkolatok piacán mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a kőmintás termékek. A Zalakerámia Atlas kollekció mázrétegét digitális technológiával alakítják ki, ennek köszönhetően a felülete szinte a tökéletességig realisztikus. Ezzel az eljárással ismétlődés mentes, élethű kőhatású felületeket kapunk.

Az Atlas padlólapok természetes megjelenését tovább fokozza a választható két árnyalat. A terrakotta és a szürke színek nagy előnye, hogy rendkívül könnyen alakíthatunk ki kiegyensúlyozott, békés összképet velük és a környezettel.

Az Atlas termékcsaláddal a kő szépségét csempészhetjük otthonunkba úgy, hogy a mázas gres lapok minden kényelmi előnyét is élvezhetjük.

Az Atlas padlólapok fagyállóak, padlófűtés mellett is használhatóak, továbbá magas, PEI IV-es kopásállósággal rendelkeznek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően beltérben bármelyik helyiségben nyugodt szívvel burkolhatunk a kollekcióval.

atlas1

De például karakteresebbé tehetünk egy-egy szobát, vagy konyhát, ha egy falfelületen kiemelésként használjuk az Atlas családot. De akár kandalló melletti falat is burkolhatunk az Atlas kollekcióval, ezzel tehetjük impozánsabbá a látványt.

Az Atlas padlólapok kültéren teraszok burkolására is alkalmasak. A környezettel és a növényekkel harmonizáló, visszafogott, nem hivalkodó felületeket hozhatunk létre. A rusztikumot pedig az Atlas lapokat jellemző, a természetes köveken is megfigyelhető apró tökéletlenségek csempészik a felületbe.

Az Atlas termékek normál felülettel rendelkeznek, így kültéren elsősorban fedett területeken célszerű burkolni velük, így elkerülhető a csúszásveszély.

A matt felületű Atlas padlólapok 15 cm*45 cm-es méretben készülnek. Falburkolóként is alkalmazhatóak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Kőragasztó a természetes kövek, nehéz burkolólapok ragasztásához

A természetes kő burkolatok, nagy méretű, nehéz hidegburkolatok ragasztására fokozottan oda kell figyelni, hisz a ragasztóanyagnak "el kell bírnia" a...

Close