Burkolat Csempe Padlólap

Tökéletesen sík felület, precíz burkolás Progress lapszintezővel

Egy hidegburkolat esetében alapvető elvárás, hogy a lapok tökéletes síkban legyenek, a lapok sarkai, egy-egy oldala még véletlenül se legyen magasabban/alacsonyabban, mint a többi padlólap, csempe. Padlólap esetében ez nem csak esztétikai elvárás miatt fontos, hanem veszélyforrás is lehet az esetleges egyenlőtlenség. A tökéletesen sík burkolat érdekében használjunk a burkoláshoz lapszintezőt!

A Progress lapszintező használata egyszerű, tekerős módszerrel használható.

De mi is az a burkolólap szintező?
A Progress lapszintező, csakúgy, mint más lapszintező rendszerek a hidegburkolat precíz burkolását segíti elő, hogy tökéletesen sík felületet kapjunk padlón, és a falakon egyaránt.

Manapság a lakberendezési trendek és piaci igények hatására előtérbe került a nagy méretű csempék, padlólapok alkalmazása, ám ezek burkolása még nagyobb precizitás, rendkívül pontos munkát igényel, ami sokszor növeli a burkolási időt. A Progress lapszintező segít abban, hogy a munkafolyamat egyszerűsödjön, mégis pontos és gyors munka valósuljon meg. Hisz az idő pénz, a burkoló szakember és a végfelhasználó számára is.

A Progress lapszintező használata főként nagy méretű csempék, padlólapok esetén ajánlott, de akár 30*30 cm-es lapok esetében is hasznos segítőtárs lehet. Használható akár 120 cm-es, vagy nagyobb burkolólap méret esetén is! Burkoló szakemberként ajánlott megismerni, kipróbálni, használni a Progress lapszintezőt, hogy a bevállalt munka mind esztétikailag, mind műszakilag tökéletes legyen, a határidő pontos betartásával, egyszerű, feszültségmentes munkával.

A Progress lapszintező tekerős elven működik, 2, 3 mm fugavastagság esetén, és választhatunk külön eltolásos burkoláshoz, vagy vagy külön hálós burkoláshoz valót.

Az alábbi video bemutatja a tekerős Progress lapszintezők egyszerű használatát:

Read previous post:
Fürdőszoba felújítás 10 lépésben

Először is leszögeznénk, hogy nem a szakemberek munkáját szeretnénk az alábbiakban pontokba szedni, hanem segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy mivel...

Close