Beltér Burkolat Konyha Otthon, lakás Padlólap

Valami eredeti – Zalakerámia Timber padlólapok

A Zalakerámia Timber kollekció sokkal több, mint egy a famintás padlólapok sorában. A dekorlapok teszik igazán különlegessé ezt a családot. A történeti magyar borvidékek előtti tisztelgés adta az ihletet a Timber termékcsalád megalkotásához.

timber2A kiváló minőségű Timber padlólapokat igazán élethű fa mintázattal gyártják. Változatos színekben, világosabb és sötétebb árnyalatokban is készülnek, emiatt számos stílushoz illő padlót alakíthatunk ki a családdal. Az egységes 15 cm*45 cm-es méretnek köszönhetően számtalan lerakási minta közül választhatunk. Továbbá mivel a színek harmonizálnak egymással, ezek kombinációjával is merész és egyedi végeredményt valósíthatunk meg.

De ami nekünk, magyaroknak igazán szerethetővé teszi a Timber padlólap családot, az a dekorokon megjelenő városnevek. Hiszen mindenki azonnal, mindenféle magyarázat nélkül a történeti borvidékek központi településeire asszociál. A Zalakerámia Villánytól Egeren át Tokajig timber1jeleníti meg előttünk a borvidékeket, és ez az a plusz, ami a Timber kollekció egyedülálló eredetiségét megadja. A dekorlapok is háromféle árnyalatban készülnek a maximális harmónia megteremtésének érdekében.

A Timber család magas kopásállóságának köszönhetően otthonunk bármely helyiségében használható, emellett üzlethelyiségek burkolására is alkalmas. A matt felületű Timber padlólapok fagyállóak, csúszásgátlás szempontjából normál minőségűek, ezért kültéren csak fedett teraszon javasolt a használatuk.

Aki igazán stílusos és nem mindennapi padlóban szeretne gyönyörködni, az mindenképpen fontolja meg, hogy a Timber kollekcióra essen a választása. A család használatával az adott helyiség eredetisége garantált. A Zalakerámia terméke öt év garanciával kapható.

timber4timber5timber6

Read previous post:
Hidegburkolat, burkolás – mire figyeljünk burkoláskor?

A megfelelő műszaki tulajdonságokkal rendelkező, tetszetős padlólap megtalálása, kiválasztása után a szükséges mennyiség meghatározása, és megvásárlása a legfontosabb lépés. A...

Close