Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Változatos és dekoratív – Zalakerámia Tuffo kollekció

A Zalakerámia Tuffo padlólap kollekció változatosságával, de emellett a minden egyes darabjára jellemző nemes megjelenésével számtalan variációt kínál számunkra mind a kirakási minták, mind a felhasználási területek vonatkozásában.

A Tuffo termékek számtalan közös tulajdonsággal bírnak. Mint például a kiváló minőség, a kifinomult színvilág vagy az elegáns megjelenésű márványmintás felület.

tuffo1Arról pedig, hogy mindenki megtalálja a számára ideális Tuffo kombinációt, az eltérő jellegzetességek gondoskodnak. Hiszen a Tuffo padlólapok között találunk matt és fényes felülettel rendelkezőt is. A színek tekintetében is változatos lehetőségek állnak rendelkezésre.

A Tuffo padlólapok szürke, bézs és barna színekben készülnek. Ezek mindegyike megtalálható a kínálatban világosabb és sötétebb árnyalatú variációban is. Így a meleg, barátságos, barnás felületektől egészen a letisztult, hidegebb szürke tónusú burkolatig számos lehetőség áll rendelkezésre a stílus és a hangulat vonatkozásában a Tuffo kollekcióval.

tuffo5A Tuffo család sokoldalúságát tovább fokozzák a padlólapokkal harmonizáló dekor elemek. Kétféle árnyaltú, rendkívül mutatós mozaik mintás padlódekor segíti a sokszínű kirakási lehetőségek létrejöttét. Valamint két kisméretű, arany, valamint platina színekkel rendelkező dekor is rendelkezésre áll.

tuffo2A Tuffo padlólapok mindegyike magas kopásállósággal rendelkezik. A PEI IV-es (magas) értékű darabok egy családi ház bármely területén, a nagyobb igénybevételnek kitett felületeken is használhatók.

A PEI V-ös (nagyon magas) kopásállóságú Tuffo padlólapok pedig a fentieken túl akár kereskedelmi, vagy vendéglátó üzletek burkolására is tökéletesen megfelelnek.

A Tuffo padlólapok mérete 33,3 cm*33,3 cm. A fagyálló kivitelnek köszönhetően a beltéri felhasználás mellett teraszok, erkélyek burkolatává is válhat a Tuffo termékcsalád.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Hogyan védhetjük meg családunkat a szén-monoxid mérgezéstől?

Évente, főként fűtési szezonban nagyon sok szénmonoxid mérgezés történik Magyarországon. Ennek fő oka a nyílt égésterű fűtési berendezések, azok nem...

Close