Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

Visszafogott játékosság – Zalakerámia Cadiz kollekció

A Zalakerámia Cadiz fürdőszobai termékcsaládot a könnyed elegancia és a harmónia jellemzi. A kollekció minden egyes darabját meleg tónusú, egymással összhangban lévő színek jellemzik, ami garantálja a változatos kombinálhatóságot. Ez a gazdag dekor kínálattal együtt számtalan variációt tesz lehetővé fürdőszobánk burkolásakor, melyek között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

A Cadiz kollekció természetes barna színei hozzák be fürdőszobánkba az otthonosságot és a harmóniát, a narancssárgás árnyalatok pedig a cadiz2vidám játékosságot. Ezek mellett a meleg tónusú színek mellett a semlegesebb hatású, lágy bézs nem játszik uralkodó szerepet, inkább a többi árnyalat szépségének a kiemelése a feladata. A változatos méretű és formájú dekorációs elemeken megjelenő bájos virág motívumok is a könnyed, fesztelen hangulat megteremtését segítik elő.

A Cadiz család esetében, a listellok használatán túl, a csempék különleges vízszintesen, vagy függőlegesen osztott felülete is remek lehetőségeket kínál a térérzet befolyásolására fürdőszobánkban. Hiszen a csíkozottság vertikális alkalmazásával magasabb belmagasság érzetét kelthetjük, ha pedig horizontálisan alakítjuk ki ezt a mintázatot, akkor tágasabb belső tér látszatát érhetjük el.

cadiz4cadiz5cadiz6

A Cadiz csempék 25cm*40cm-es, a padlólapok pedig 33,3cm*33,3cm-es méretben készülnek. Felületük matt hatású, anyaguk mázas vörös-agyag kerámia. A padlólapok fagyállóak, kopásállóságuk magas (PEI IV), padlófűtés mellett is használhatóak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Klíma tégla – Wienerberger Porotherm okostégla

Önmagában a hőszigetelés nem elegendő a házunk, lakásunk energetikai problémáinak megoldására, az energiahatékony építkezés körültekintő anyagmegválasztást igényel. Az épület vázszerkezete,...

Close