Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Visszafogott elegancia – Zalakerámia Calabria kollekció

A Zalakerámia Calabria csempe és padlólap családot a diszkrét, visszafogott elegancia jellemzi. A színek tökéletes harmóniában vannak egymással. A még különlegesebb látványról pedig a csodás mintájú listellok és dekorcsempék gondoskodnak.

A Calabria kollekció kellemes, finom árnyalatai segítségünkre lesznek bensőséges, otthonos terek kialakításában, mely a mai rohanó világban fontos szempont egy otthon kialakításakor. Ráadásul a barnás-bézses színkombinációk örök divatot jelentenek, így sokáig szerethető burkolatot kapunk a Calabria családdal.

calabria1Képzeljük csak el, hogy egy hosszú nap után milyen megnyugtató tud lenni visszavonulni a fürdőszobánkba, mint egy kis oázisba, és időt szakítani testünk és lelkünk ápolására. Mindez igazi kényeztető élménnyé válhat, ha a burkolatnak köszönhetően az összkép nyugalmat áraszt. A Calabria burkolatokkal elérhetjük ezt a kiegyensúlyozott, békés hangulatot.

A Calabria kollekció gerincét a törtfehér, bézs és barna csempék és padlólapok adják. A falburkolócalabria3k egyedisége az igen nagy, 25 cm * 50 cm-es méretben rejlik. Továbbá mozaik mintájú csempék is elérhetőek mindhárom árnyalatban. Ezekkel modernebb összhatást érhetünk el.

A Calabria mázas gres padlólapok 33,3 cm * 33,3 cm-es mértben készülnek. Fagyállóak, kopásállóságuk magas, PEI IV-es.

Választhatunk színátmenetes vagy a természet közelségét idéző virág motívumos listellok és dekorcsempék közül is, így lehetőségünk nyílik többféle hangulat kialakítására az egyedi igényeinknek megfelelően. Teret engedhetünk a fantáziánknak, hiszen a Calabria család jól átgondoltságának köszönhetően a dekoratív kirakási minták száma szinte végtelen.

Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Színtónus és kalibráció – avagy a hidegburkolatok színárnyalata és mérete

Mint minden burkolat, így a hidegburkolatok is rendelkeznek egy-egy gyári színkóddal és gyártási mérettel, melyek a hidegburkolatok csomagolásán fel kell,...

Close