Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Visszafogottan elegáns – Zalakerámia Shiraz fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia Shiraz kollekció finom pasztell színeivel és kifinomult mintázatával tökéletes burkolat a hivalkodástól mentes, elegáns megjelenésű fürdőszobára vágyóknak. A termékcsalád a padló- és falburkolatok mellett dekorelemeket is tartalmaz, így a harmónia a padlótól a plafonig garantált.

A Shiraz termékcsalád minden darabját a bézs és a zöld színek visszafogott, kellemes megjelenésű variációja jellemzi. Ezek az árnyalatok remek alapot nyújtanak a szolid, megnyugtató fürdőszoba megteremtéséhez.

shiraz3Ez a mérsékelt külcsín azonban nem megy a stílusosság és az elegancia rovására. Hiszen a Shiraz kollekció érdekes hatású, enyhén csíkos felülete rendkívül dekoratív megjelenésű, így a végeredmény ízléses és tetszetős lesz.

Ugyanakkor élvezhetjük a Shiraz család pasztell színei által nyújtott nyugtató hatást, melyek segítenek egy kicsit lelassulnunk, ellazulnunk a mindennapos rohanás közepette. Így gyakorolva pozitív hatást a hangulatunkra is.

shiraz1Ötvöződik tehát a Shiraz termékcsaládban a stílus és a harmónia, egyesül az igényes megjelenés a kiegyensúlyozott, békés kisugárzással.

A Shiraz kollekció teljességét a csempékkel és padlólapokkal harmonizáló dekorok adják meg. A bájos játékosságot a virágmintás dekorcsempékkel adhatjuk hozzá a shiraz4falfelületekhez. Továbbá két, a család többi tagjával harmonizáló listello is rendelkezésre áll a változatosabb kialakíthatóság kedvéért.

A matt felületű Shiraz csempék 20cm*30 cm-es méretben készülnek. Választhatunk a bézs és a zöld szín esetében is világosabb és sötétebb árnyalatból is.

A Shiraz padlólapok mérete 30 cm*30 cm. Kopásállóságuk értéke magas (PEI IV), padlófűtéses helyiségben is használhatóak. Bézs és zöld színekben készülnek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Körfűrészek és a munkabiztonság

A körfűrészek rendkívül gyors vágásra képesek, különösebb megerőltetés nélkül. A forgó főmozgást a fűrészlap végzi, így már csak egy előretoló,...

Close