Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Vonzó és otthonos – Zalakerámia Gibraltar padlólap kollekció

A Zalakerámia Gibraltar termékcsalád fahatású felületével tökéletesen megfelel az aktuális trendek által támasztott igényeknek. Továbbá a család padlólapjainak színvilága is remekül összhangban van ezzel a naturális hangulatú felülettel.

A Gibraltar padlólapok között találunk a letisztultabb irányt képviselő fehér elemeket, melyekkel rendkívül esztétikus, modern enteriőrt alakíthatunk ki. Valamint melegebb hatású világos és sötét barna árnyalatokat is, melyekkel otthonosabb, barátságosabb összképet teremthetünk meg.

gibraltar1A Gibraltar padlólap család rendkívül pozitív tulajdonsága, hogy mindhárom szín elérhető háromféle méretben. A keskeny típusú 15 cm*45 cm-es, a négyzet alakú 33,3 cm*33,3 cm-es, valamint a nagyméretű 30 cm*60 cm-es változat is rendelkezésre áll.

Ennek köszönhetően kis- és nagyméretű, valamint változatos stílusú helyiségekhez meg tudjuk találni a legelőnyösebb, a pozitívumokat leginkább kiemelni képes méretet és kirakási mintát.

A Gibraltar kollekció is kiegészül dekor elemekkel a változatos igények kielégítéséért. Két méretben készülő mozaik mintás padlólapok színesítik a termékcsaládot. Mindkét Gibraltar dekor a padlólapokon megjelenő színeket gibraltar3egyesíti felületén, mindezt rendkívül dekoratív formában. A tökéletes és harmonikus összképről a padlóburkolókkal a 33,3 cm*33,3 cm-es, valamint a 15 cm*45 cm-es méretválaszték gondoskodik.

A Gibraltar padlólapok kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. A fagyállóságtól kezdve a magas (PEI IV) kopásállóságon át a padlófűtéses helyiségben történő alkalmazás lehetőségéig. Otthonunk burkolatának tervezésekor tehát a Gibraltar termékcsaláddal szabad teret engedhetünk a fantáziánknak.

Otthonunkban bárhol tökéletes, az adott terület igénybevételének megfelelő burkolatot alakíthatunk ki a Gibraltar kollekcióval. Ez az állítás ráadásul nem csak beltérben igaz, hanem terasz, vagy erkély padlóburkolatának is választhatjuk a Gibraltar padlólapokat.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Visszafogottan elegáns – Zalakerámia Shiraz fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia Shiraz kollekció finom pasztell színeivel és kifinomult mintázatával tökéletes burkolat a hivalkodástól mentes, elegáns megjelenésű fürdőszobára vágyóknak. A...

Close