Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

Zalakerámia Azali kollekció – Finom harmónia a fürdőszobában

A Zalakerámia Azali termékcsaládja a csempék, padlólapok és dekorcsempék teljes skáláját kínálja a harmonikus fürdőszoba megteremtéséhez. A kollekció minden egyes darabját a finom árnyalatok és motívumok nyugtató hatású kombinációja jellemzi.

Az Azali termékek megjelenése ideális a kényeztető fürdőszoba létrehozásához. Olyan hihetetlen kifinomultság és kiegyensúlyozottság árad belőlük, amit érdemes kiaknázni ahhoz, hogy a fürdőszoba felejthetetlen élményeket adhasson.

Az Azali család összes darabját a bézs és a szürke szín határozzák meg. A Zalakerámiának sikerült mindkét árnyalatból olyanokat kiválasztania, melyek a rájuk pillantó embert jóleső, békés érzéssel töltik el. Nem hivalkodóak, sokkal inkább visszahúzódóak, de ezt gyönyörű formában teszik. A csempék és padlólapok fényes felülete pedig megadja azt a pluszt, ami a ragyogó fürdőszoba megteremtéséhez szükséges.

28841Az Azali kollekció tagjainak a kombinálásakor nem nyúlhatunk mellé. Az egész családot olyasfajta összhang lengi át, ami igen ritka a hidegburkolatok világában.

Az Azali termékcsalád bőséges kínálatot ad a padlóburkolattól a falburkolatig, de nem kontrasztos, jelentősen eltérő darabokkal, hanem csak apró finomságokban más megjelenésű termékekkel.

Az Azali kollekció csempéi kétféle bézs és kétféle szürke színátmenetes variációban is elérhetőek, emellett egy bézs és egy szürke mozaikmintás csempe is bővíti a választékot.

Az Azali termékcsalád számos dekorcsempét és dekorcsempe szettet is kínál számunkra. Ezek finom motívumaikkal a kollekció alap darabjainak tökéletes kiegészítői. A Farfalle fantázianevű dekorcsempék például pillangó, míg a Dahlia névre hallgatóak kifinomult ábrázolású virágdíszítéssel kaphatóak.

CSE1595

Az Azali padlólapok 30 cm*30 cm-es méretben készülnek, bézs és szürke változatban. Kopásállóságuk közepes (PEI III). A csempék és a dekorcsempék pedig mind egységes, 20 cm*50cm-es kivitelben állnak rendelkezésre. Ez nagy segítséget jelent a tervezéskor az egyszerűen megalkotható látványos felületek megálmodásához.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

Read previous post:
Színek, trendek – mi várható 2017-ben?

Lassan beköszönt az igazi tél országszerte, eljő a karácsony, az új év, hamarabb, mint gondolnánk. Szemezgessünk kicsit, mi várható 2017-ben...

Close