Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Zalakerámia Legno fahatású fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia Legno fürdőszobai csempe és padlólap család tökéletes választás, ha fürdőszobánk összképében a harmónia és a barátságos megjelenés elsődleges szempont. A kollekció kellemes, meleg színei, valamint kivételes szépségű fahatású felülete nagyban hozzájárulnak mindezek megteremtéséhez.

A Legno család színvilágát a klasszikusnak számító bézs-barna kombináció határozza meg. Mindkét szín elérhető világosabb és sötétebb árnyalatban is.

Ezek a színek a fahatású felülettel a Legno kollekcióval burkolt fürdőszobákat igazán otthonossá és barátságossá varázsolják. Ezeket az enteriőröket áthatja a természet nemes egyszerűsége és megnyugtató légköre.

legno2A Legno termékcsalád jól megválasztott árnyalatainak köszönhetően lehetőségünk nyílik a térérzet befolyásolására, valamint egyes felületek kiemelésére is.

A barna árnyalatú Legno darabok elegáns hatást nyújtanak. Ha padlón alkalmazzuk a sötétebb színeket, akkor egyfajta stabilitás érzetét kelthetjük a fürdőszobánkban.

A bézs színű Legno csempék és padlólapok megnyugtató felületeket teremtenek. Továbbá visszafogottságuknak köszönhetően remekül kombinálhatóak sötétebb színekkel, és segítenek azok kiemelésében.

legno3A Legno kollekció darabjai kiválóan variálhatóak egymással. Változatos kirakási minták állnak rendelkezésre, de a végeredmény biztosan otthonos és bensőséges megjelenésű fürdőszoba lesz.

A Legno család tagja két mozaik mintás dekorcsempe is. Velük egy kis játékosságot vihetünk a burkolt falfelület megjelenésébe. De akár modernebb összkép megteremtésére is lehetőségünk nyílik.

A Legno csempék 40 cm*25 cm-es, a padlólapok pedig 30 cm*30 cm-es méretben készülnek. Felületük matt hatású, anyaguk mázas vörös-agyag kerámia.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Természetesség és exkluzivitás egyben – kőburkolattal

A kő, mint építőelem szinte egyidős az emberiséggel. Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is...

Close