Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Zalakerámia Palladio kőhatású padlólap kollekció

A Zalakerámia a hagyományos kőmintás padlólapok újragondolásával alkotta meg a Palladio termékcsaládot. A Palladio kollekció csodálatos felületével hatalmas költségek nélkül élvezhetjük a természetes kőhatást. Ez a gazdag látvány ráadásul rendkívüli időtállósággal párosul.

A termékcsalád Andrea Palladio-ról, az észak-itáliai reneszánsz építészet egyik legkiválóbb alakjáról kapta a nevét. A Palladio padlólapokon az építészmester munkáját jellemző értékek köszönnek vissza: kényelem, tartósság, szépség.

A Palladio család klasszikus, mediterrán hatású megjelenésével és nagy méretével impozáns megjelenésű, klasszikus stílusú tereket hozhatunk létre otthonunkban.

palladio1A Palladio padlólapok bézs és világosbarna színben készülnek. Mindkét árnyalat nagy előnye, hogy könnyen alakíthatunk ki velük harmóniát a környezettel.

A Palladio család természetesen a kényelmünket is szolgálja. Egyszerűen tisztán tartható, és a természetes kőburkolatokkal szemben a Palladio termékeknél nem kell aggódnunk a karcolások, és a foltok, szennyeződések miatt sem.

A magas, PEI IV-es kopásállósággal rendelkező Palladio családot otthonunk bármely helyiségében használhatjuk beltérben. A nappali mellett a nagyobb palladio23igénybevételnek kitett előszobába, vagy konyhába is tökéletesen megfelel, de például télikertbe is nagyszerű választás lehet a természetes megjelenésével.

A Palladio padlólapok fagyállóak, így kültéren is használhatjuk őket. Arra azonban fel kell hívni a figyelmet, hogy a Palladio termékek normál felülettel rendelkeznek. Emiatt a balesetveszély elkerülése érdekében elsősorban fedett teraszokon és erkélyeken ajánlott a kollekció használata.

A matt felületű Palladio padlólapok különleges, 30 cm*60 cm-es méretben készülnek. Ez követi az aktuális trendeket, és megfelel a modern elvárásoknak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Ceresit padlopon – önterülő aljzatkiegyenlítő, a tökéletes aljzatért

A megfelelő, sík aljzat elengedhetetlen a tökéletes padlóburkolat eléréséhez. A Ceresit padlopon önterülő aljzatkiegyenlítő hideg-, és melegburkolatok alá is alkalmazható,...

Close